Makelaardij Witte werkt met QR codes


Geplaatst op: 16 maart 2011

Makelaardij Witte maakt als eerste makelaar in de regio gebruik van QR codes. Wij vroegen Arnold de Groot, eigenaar van Makelaardij Witte, wat de toegevoegde waarde is van QR codes. "Eigenlijk zijn er alleen maar voordelen, maar laat ik eerst even uitleggen wat een QR code is. Een QR code is een soort barcode, die we in ons geval toevoegen aan onze etalagepresentaties, bij de te koop borden en uiteraard bij advertenties zoals op de voorpagina van De Groene Venen a.s. vrijdag te zien is. Aan deze QR codes kunnen wij elke willekeurige website koppelen, zodat wanneer iemand met een smartphone deze QR codes scant, zich automatisch de gekoppelde webpagina op zijn telefoon opent. Zo hebben wij bij de advertentie op de voorpagina van De Groene Venen aanstaande vrijdag de QR code gekoppeld aan een filmpje van deze woning op YouTube.

De voordelen zijn dat wij QR codes gratis kunnen aanmaken voor onze opdrachtgevers, de consument eenvoudig en snel meer informatie kan ontvangen en advertenties minder groot opgemaakt hoeven te worden, waarmee kan worden bespaard op advertentiekosten. Er is nog wel een nadeel en dat is dat nog niet iedereen een smartphone heeft en daarom zullen wij de QR codes alleen nog gebruiken in combinatie met de traditionele informatievoorziening. Maar het zal niet lang duren voordat de smartphone heel Nederland heeft veroverd en net zoals de mobiele telefoon nu niet meer weg te denken is.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Makelaardij Witte

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Makelaardij Witte werkt met QR codes

Makelaardij Witte maakt als eerste makelaar in de regio gebruik van QR codes. Wij vroegen Arnold de Groot, eigenaar van Makelaardij Witte, wat de toegevoegde waarde is van QR codes. "Eigenlijk zijn er alleen maar voordelen, maar laat ik eerst even uitleggen wat een QR code is. Een QR code … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: