VLC

18 holes bij Golfpark Wilnis een feit


Geplaatst op: 16 maart 2011

Wilnis - Het is zover. Na 3 jaar periode van aanleg en uitbreiding is afgelopen week de 18 holes wedstrijdbaan van Golfpark Wilnis eindelijk compleet. Negen nieuwe uitdagende holes zijn toegevoegd aan de voorheen 9 holes wedstrijdbaan. Iedereen komt vol enthousiasme het clubhuis binnen. Van: “Het is wel moeilijk hoor, er ligt al een bal op het weiland van de buren” tot: “ Wauw, ik heb met zoveel plezier en rust gespeeld, het lijkt wel vakantie!”

Op dit moment vindt er nog een verbouwing plaats in het clubhuis, maar in juni wordt de opening van zowel de 18 holes golfbaan als het compleet gerenoveerde clubhuis groots gevierd.

Wat Golfpark Wilnis zo speciaal maakt is de ultieme rust en stilte. Midden in het Groene Hart, zonder snelwegen of treinverkeer, maar wel op slechts 20 minuten van Amsterdam of Utrecht, ligt de 18 holes golfbaan. Omdat er relatief weinig leden zijn, is er veel ruimte voor greenfeespelers die al een golfarrangement kunnen reserveren van €64,- voor ontvangst met koffie en appelgebak, greenfee 18 holes en een compleet verzorgd drie gangen diner.Naast greenfee spelen is lid worden natuurlijk ook mogelijk. Door de uitbreiding hebben we weer plaats voor nieuwe leden en zijn van harte welkom.

Heeft u nog nooit gegolft, maar lijkt de rust, de beweging en het vakantiegevoel  u wel iets? Kom dan eens kijken op de Nationale Open Golfdag op zaterdag 23 april a.s. Meer informatie kunt u ontvangen via www.golfparkwilnis.nl of email naar golf@golfparkwilnis.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

18 holes bij Golfpark Wilnis een feit

Wilnis - Het is zover. Na 3 jaar periode van aanleg en uitbreiding is afgelopen week de 18 holes wedstrijdbaan van Golfpark Wilnis eindelijk compleet. Negen nieuwe uitdagende holes zijn toegevoegd aan de voorheen 9 holes wedstrijdbaan. Iedereen komt vol enthousiasme het clubhuis binnen. Van: “Het is wel moeilijk hoor, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: