001 - Escaperoom aglemeen

Man scheld agent uit en krijgt € 650,- boete


Geplaatst op: 16 maart 2011

Vinkeveen - Een jongeman zal zich vermoedelijk in het vervolg wel twee keer bedenken, voordat hij agenten uitscheld. Hij kreeg op dinsdag 15 maart een schikking aangeboden van 650 euro.

Op dinsdagmiddag 15 maart hielden agenten een scootercontrole op het Kloosterplein. Een 21-jarige jongeman uit Maarssen vond het daarbij nodig om enkele agenten uit te schelden. Zij hielden de Maarssenaar daarop aan voor belediging. Hij werd overgebracht naar het politiebureau, waar hij werd voorgeleid aan een hulpofficier van justitie. De hulpofficier legde in het kader van versnelde afdoening de zaak voor aan een Officier van Justitie. Die bepaalde de boete op 650 euro. De verdachte weigerde te betalen.

Hij kreeg dus een dagvaarding en zal binnenkort voor de rechter moeten verschijnen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Man scheld agent uit en krijgt € 650,- boete

Vinkeveen - Een jongeman zal zich vermoedelijk in het vervolg wel twee keer bedenken, voordat hij agenten uitscheld. Hij kreeg op dinsdag 15 maart een schikking aangeboden van 650 euro.Op dinsdagmiddag 15 maart hielden agenten een scootercontrole op het Kloosterplein. Een 21-jarige jongeman uit Maarssen vond het daarbij nodig om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: