001 - De Baat

6e opschoondag Westerheul weer een groot succes


Geplaatst op: 16 maart 2011

Afgelopen zaterdag staken de bewoners van Westerheul samen de met de welpen en de bevers van scouting Eliboe de handen uit de mouwen om gehoor te geven aan de uitnodiging van Stichting Wijkcomité om de wijk Westerheul een flinke opschoonbeurt te geven.

Om kwart over tien liep het muziekkorps Triviant + majorettes, gevolgd door de scoutinggroep richting speelveld aan de Loopveltweg. Ook de buurtbewoners, die huis aan huis een uitnodiging hadden ontvangen, snelden zich naar het veld.

Na het openingswoord van wethouder Kees Schouten en het uitdelen van de grijpers, hesjes, handschoenen en vuilniszakken kon de actie van start gaan. Het weer werkte goed mee want na een bewolkte start brak het zonnetje intussen door.

Rond 11:30 u. meldden de eerste opruimers zich op het veld met het verzamelde afval. Alle (ca. 75) deelnemers deden zich na afloop tegoed aan fris en chips. Voor hun enthousiaste inzet werden zij uiteraard ook beloond met een presentje van het wijkcomité en de gemeente.
Stichting Wijkcomité Westerheul dankt alle deelnemers die deze dag tot een succes hebben gemaakt voor hun inzet.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

6e opschoondag Westerheul weer een groot succes

Afgelopen zaterdag staken de bewoners van Westerheul samen de met de welpen en de bevers van scouting Eliboe de handen uit de mouwen om gehoor te geven aan de uitnodiging van Stichting Wijkcomité om de wijk Westerheul een flinke opschoonbeurt te geven. Om kwart over tien liep het muziekkorps Triviant … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: