001 - Homan Zonnepanelen

1 april: feestelijke heropening de Bibliotheek Abcoude


Geplaatst op: 15 maart 2011

Op vrijdagmiddag 1 april wordt de Bibliotheek Abcoude feestelijk heropend. Om 14.30 is de officiële opening door twee leden van de bibliotheek.

Verder zijn er voor leden en niet-leden, groot én klein, de hele middag van 2 tot 5 uur diverse activiteiten. De kinderen kunnen zich laten schminken als piraat of prinses, iedereen kan meedoen met Gamen (WII/X-box/Playstation) en de volwassenen kunnen bij Boekentaxateur Molendijk hun oude boeken laten taxeren. Er is limonade, koffie en thee met gebak. De kinderen die hun tekening van de huis-aan-huis verspreide flyer komen inleveren, krijgen daarvoor ook nog een leuk cadeautje.

Nieuwe inrichting
Er is hard gewerkt aan de nieuwe inrichting. De indeling is veranderd, frisse kleuren zorgen voor een eigentijdse uitstraling, er zijn mooie displaytafels gekomen waarop u rustig kun snuffelen, kranten en tijdschriften leest u voortaan aan een gezellige leestafel en er is veel ruimte voor computerwerk.
Ook zijn de nieuwe zelfbedieningsbalies in bedrijf, het in- en uitlenen kunt u voortaan helemaal zelf doen. Uiteraard staan onze medewerkers graag voor u klaar om u te helpen en te adviseren wanneer u daarom vraagt.

Aanbieding
Nog geen lid van de Bibliotheek? Dan is dit uw kans. Als u op 1 april lid wordt krijgt u een standaard-abonnement (€ 40,00) voor de prijs van een klein abonnement (€ 24,00). En dat is geen grap!

Medewerkers van de Bibliotheek Abcoude hopen u te mogen begroeten op 1 april.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

1 april: feestelijke heropening de Bibliotheek Abcoude

Op vrijdagmiddag 1 april wordt de Bibliotheek Abcoude feestelijk heropend. Om 14.30 is de officiële opening door twee leden van de bibliotheek. Verder zijn er voor leden en niet-leden, groot én klein, de hele middag van 2 tot 5 uur diverse activiteiten. De kinderen kunnen zich laten schminken als piraat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: