001 -Family

Inschrijving blok 4 JeugdActiviteitenPas van start


Geplaatst op: 15 maart 2011

Vanaf maandag 21 maart a.s kan er weer ingeschreven worden voor het vierde blok van de JeugdActiviteitenPas. Het vorige blok loopt nu en is met ruim 300 deelnames weer een succes. Er worden nu sporten beoefend worden als bowlen, handbal en tafeltennis. Ook kon er voor andere activiteiten als schilderen en de activiteiten in het Libellebos en op de boerderij Clara Maria gekozen worden.

In blok 4 zijn er weer veel diverse sporten en activiteiten te beoefenen, waaronder kanovaren, atletiek, en tennis maar ook kan er keyboard spelen worden geleerd!

De kinderen van de 1e en 2e klas van het voortgezet onderwijs kunnen zich ook weer inschrijven. De inschrijfperiode eindigt op 8 april.

Voor alle activiteiten zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus geef je snel op via onze website. (http://www.sportbedrijfamstelveen.nl/sportstimulering/jongeren/jeugdactiviteitenpas_uithoorn)

Voor meer informatie kunt u van maandag t/m donderdag terecht bij Saskia van der Meer, tel: 020 -3473459.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inschrijving blok 4 JeugdActiviteitenPas van start

Vanaf maandag 21 maart a.s kan er weer ingeschreven worden voor het vierde blok van de JeugdActiviteitenPas. Het vorige blok loopt nu en is met ruim 300 deelnames weer een succes. Er worden nu sporten beoefend worden als bowlen, handbal en tafeltennis. Ook kon er voor andere activiteiten als schilderen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: