001- Uithoorn

Kleuters van De Vuurvogel brengen een bezoek aan de fietsenmaker


Geplaatst op: 14 maart 2011

De kleuters van basisschool De Vuurvogel hebben afgelopen week een bezoek gebracht aan de fietsenmaker vlakbij de school. De kinderen werkten in de klas aan het thema "JONGleren in het verkeer" en een bezoek aan de fietsenmaker was een mooie excursie binnen dit thema! 's Morgens vertrokken de jonge kinderen met een uitstekend humeur richting de fietsenmaker en na een kort stukje lopen werden ze hartelijk verwelkomd. Wat een fijn ontvangst!

De kinderen kregen een rondleiding langs alle fietsen, groot en klein en voor dames, heren of kinderen. De fietsmaterialen waren erg interessant en ook mochten ze een kijkje in de werkplaats nemen. Dat was een groot succes. Verwonderende kinderen die graag meer wilden weten en een fietsenmaker met veel geduld maakten het bezoek tot een feest. De kinderen keken hun ogen uit en waren heel enthousiast over het bezoek.

Door een goed bezochte ouderavond over dit project waren veel ouders goed ingelicht over hun rol in de ‘verkeersopvoeding' van hun kinderen. De ouders van de Vuurvogel én van de pasgeopende Peuterspeelzaal "de Vuurvliegjes" konden genieten van de vele foto's die in de klas zijn gemaakt van de activiteiten van de kinderen rondom thema "Verkeer".

Zo gezegd: jong geleerd, oud gedaan!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kleuters van De Vuurvogel brengen een bezoek aan de fietsenmaker

De kleuters van basisschool De Vuurvogel hebben afgelopen week een bezoek gebracht aan de fietsenmaker vlakbij de school. De kinderen werkten in de klas aan het thema "JONGleren in het verkeer" en een bezoek aan de fietsenmaker was een mooie excursie binnen dit thema! 's Morgens vertrokken de jonge kinderen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: