Diploma-uitreiking en jubilarissen bij EHBO Uithoorn


Geplaatst op: 14 maart 2011

Afgelopen dinsdag 8 maart heeft de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO afdeling Uithoorn haar algemene ledenvergadering gehouden.

Tijdens deze vergadering zijn aan de geslaagden van de EHBO cursus de diploma's uitgereikt. Na deze uitreiking werden de jaarspeldjes uitgereikt. Deze speldjes worden uitgereikt aan leden die vanaf 5 jaar lid zijn en worden vervolgens elke volgende 5 jaar lidmaatschap uitgereikt.

De volgende leden hebben een jaarspeldje gekregen:
5 jaar: Martin Vermeij, 10 jaar: Willy Duifhuis, Sharon Nock en Cora de Vries.15 jaar: Carolien Klijn, Michael en Irma Paul. 20 jaar: Guido van Kruiselbergen. Ook waren er nog 2 jubilarissen voor 25 jaar lidmaatschap namelijk Ria van Geem en Berend Smit en een voor 30 jaar lidmaatschap: Ans van Weerdenburg.

Van deze laatste 3 was alleen Ria van Geem aanwezig. Buiten het speldje voor 25 jaar lidmaatschap heeft Ria van de K.N.V. EHBO de zilveren CB Tilanus legpenning gekregen voor haar jarenlange inzet als bestuuslid en meer dan 20 jaar secretaris van de EHBO vereniging. Ook kreeg ze een nostalgische EHBO koffer. De legpenning en koffer werden uitgereikt door een vertegenwoordiger van het districtsbureau van de KNV EHBO afdeling Noord Holland.

Heeft u interesse in het volgen van een EHBO opleiding of een cursus reanimatie / AED of een opleiding EHBO kind die voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan gastouders, dan kunt u een e-mail sturen naar ehbouithoorn@kabelfoon.net of kijk even voor meer informatie op www.ehbo-uithoorn.nl

De cursus reanimatie +AED wordt gegeven op dinsdag 19 en 26 april 2011 en de cursus ehbo kind op 17, 24 en 31 mei 2011

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Diploma-uitreiking en jubilarissen bij EHBO Uithoorn

Afgelopen dinsdag 8 maart heeft de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO afdeling Uithoorn haar algemene ledenvergadering gehouden.Tijdens deze vergadering zijn aan de geslaagden van de EHBO cursus de diploma's uitgereikt. Na deze uitreiking werden de jaarspeldjes uitgereikt. Deze speldjes worden uitgereikt aan leden die vanaf 5 jaar lid zijn en worden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: