001 -Family

Wedstrijdzwemploeg van De Amstel gesponsord door Technisch Handelsbureau Pappot


Geplaatst op: 14 maart 2011

Afgelopen dinsdagavond werd de voltallige wedstrijdzwemploeg van zwem- en polovereniging De Amstel uitgenodigd om na de training in het Veenweidebad in Mijdrecht even te blijven wachten op "dat wat er komen ging".

Even later verschenen de trainers en coaches in het bad met een aantal wel heel grote dozen. De ploeg werd bijgestaan door de ouders van Anouk -één van de wedstrijdzwemmers-: Carlo en Anne-Marie Pappot van het gelijknamige technisch
handelsbureau in Mijdrecht. Zij wilden wat extra's voor de zwemploeg doen en vonden dat de uitrusting wel aangevuld kon worden met een sporttas in de geel/blauwe huisstijl. Zo gezegd, zo gedaan. De uitreiking van de tassen aan de allerkleinsten verliep wat hilarisch omdat de tas dusdanig ruimte bood, dat zij er zelf in plaats konden nemen. Vanaf deze plaats willen wij de Firma Pappot heel hartelijk bedanken voor deze zeer sportieve geste. Mocht u, tijdens het lezen van dit artikel, geïnteresseerd raken in sponsoring van één van de wedstrijdteams van zwemmen of waterpolo, dan kunt u contact opnemen met gerard.visser@zpv-de-amstel.nl. Wilt u zien wat de Amstel u te bieden heeft, kijk dan op hun website: www.zpv-de-amstel.nl. Benieuwd wat Technisch Handelsbureau Pappot doet: www.t-h-p.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wedstrijdzwemploeg van De Amstel gesponsord door Technisch Handelsbureau Pappot

Afgelopen dinsdagavond werd de voltallige wedstrijdzwemploeg van zwem- en polovereniging De Amstel uitgenodigd om na de training in het Veenweidebad in Mijdrecht even te blijven wachten op "dat wat er komen ging". Even later verschenen de trainers en coaches in het bad met een aantal wel heel grote dozen. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: