Rick FM op locatie


Geplaatst op: 14 maart 2011

Afgelopen zondag 13 maart is het sportprogramma van Rick FM ‘Sport op zondag' voor het eerst vanuit de locatie ‘Café De Herberg 1883' te beluisteren geweest.

Om de programma's dichter bij de luisteraars te brengen, heeft Rick FM, in samenwerking met Herold Meijer van datzelfde ‘Café De Herberg 1883', besloten om tot eind mei vanaf deze locatie de uitzendingen op zondagmorgen tussen 11:00 en 13:00 uur te gaan verzorgen.

De eerste zondag waren de reacties van de gasten en toekijkende luisteraars bijzonder positief.
Een mooie gelegenheid voor de geïnteresseerde luisteraars, om ook eens een kijkje te komen nemen om zo te kunnen ervaren hoe live radio gemaakt wordt.
Dit kan elke zondagmorgen tussen 11:00 en 13:00 uur.

Rick FM is stereo te ontvangen via de kabel op 99.0 FM, in de ether op 106.3 FM en via de Live Radio Stream op www.rickfm.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rick FM op locatie

Afgelopen zondag 13 maart is het sportprogramma van Rick FM ‘Sport op zondag' voor het eerst vanuit de locatie ‘Café De Herberg 1883' te beluisteren geweest. Om de programma's dichter bij de luisteraars te brengen, heeft Rick FM, in samenwerking met Herold Meijer van datzelfde ‘Café De Herberg 1883', besloten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: