VLC

Atlantis 1 verliest ook laatste wedstrijd


Geplaatst op: 14 maart 2011

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 een wedstrijd tegen DOS 1. Atlantis moest punten uit deze wedstrijd halen om niet te degraderen. Maar een team vol strijdlust en vijftien doelpunten mochten niet baten, want Atlantis verloor met 20-15.

Ondanks een voorbespreking waarin werd gesproken over een fel en geconcentreerd begin, gebeurde dit aan de kant van Atlantis niet. Hierdoor stond ze binnen tien minuten achter met een stand van 6-0. Hiernaast kampte een speler met een blessure, waardoor al vroeg in de wedstrijd een wissel nodig was. Daarna werd de wedstrijd opgepakt met fanatisme en felheid.
Hieruit ontstonden betere aanvallen en kon nog teruggekomen worden tot 9-5 in de rust.

Na de rust geloofde Atlantis in een goed resultaat en kwam door mooie kansen terug tot 12-10.
Helaas liep DOS weer verder uit. Om toch nog te proberen een punt uit de wedstrijd te halen werden er enkele wissels gemaakt, wat resulteerde in nog een extra paar doelpunten. Ook dit kon er niet voor zorgen dat Atlantis meer dan de tegenstander scoorde en verloor het team met 20-15.

Toch is er nog een kans dat Atlantis niet hoeft te degraderen door een fusie van andere verenigingen. Het team gaat zich nu voorbereiden op de tweede helft van het buitenseizoen, waar ze nog een goede kans hebben op het kampioenschap.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis 1 verliest ook laatste wedstrijd

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 een wedstrijd tegen DOS 1. Atlantis moest punten uit deze wedstrijd halen om niet te degraderen. Maar een team vol strijdlust en vijftien doelpunten mochten niet baten, want Atlantis verloor met 20-15. Ondanks een voorbespreking waarin werd gesproken over een fel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: