001 -Family

Ongeslagen score voor Atlantis A1


Geplaatst op: 14 maart 2011

Ook in de laatste zaalwedstrijd is de door Van Dam bedrijfsdiensten gesponsorde Atlantis A1 winnend uit de strijd gekomen en heeft het hiermee een unieke score bereikt door het winnen van alle wedstrijden.

In Leiderdorp trof de ploeg het onderaanstaande Velocitas waar thuis destijds met 20-10 van werd gewonnen. In de basisopstelling twee wijzigingen, Reinout Molenaar speelde op de plek van Robin van 't Schip en Lusanne Meints verving de geblesseerde Megan van Aken. Het was Atlantis dat direct liet zien wat de plannen waren; vandaag "winnen". Jeroen Korver verschalkte zijn tegenstander bij de korf en opende de score 0-1, met uitzondering van de 0-0 kwam Velocitas slechts eenmaal naast Atlantis, namelijk bij 1-1. Daarna draaide de Atlantismachine weer op volle toeren, met treffers van Goof van Straaten(2x), Jeroen Korver, Reinout Molenaar en Sophia van der Horst werd het 1-6. Vlak voor rust wist Velocitas uit Leiderdorp de tweede treffer op het scorebord te zetten.

Marijke Pauw en Arie Zaal complimenteerden het team met het vertoonde spel, er werd hier duidelijk aan klantenbinding gedaan. Aan het begin van de tweede helft wederom een wijziging in de opstelling; Kristian Geerdinck mocht zijn laatste kunstjes vertonen in de A-jeugd.
Ook in de tweede helft was het een genot om te zien hoe de spelers elkaar steeds beter wisten te vinden en waren er de mooiste acties te bewonderen.

Via gedegen en geslepen korfbal werden de gastheren veelal voor schut gezet en waren ze na afloop blij dat de eindstand in hun ogen nog een draaglijke stand was. Het werd uiteindelijk 7-14. Doelpunten in de 2e helft kwamen van Goof van Straaten(3x), Jeroen Korver(2x), Timo Jongerling, Sophia van der Horst en Kristian Geerdinck.
Atlantis A1/Van Dam gaat zich nu voorbereiden op de tweede helft van het veldseizoen alwaar het hard moet knokken om uit de degradatiezone te blijven in de 1e klasse.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ongeslagen score voor Atlantis A1

Ook in de laatste zaalwedstrijd is de door Van Dam bedrijfsdiensten gesponsorde Atlantis A1 winnend uit de strijd gekomen en heeft het hiermee een unieke score bereikt door het winnen van alle wedstrijden. In Leiderdorp trof de ploeg het onderaanstaande Velocitas waar thuis destijds met 20-10 van werd gewonnen. In … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: