001- Uithoorn

Atlantis E1 Kampioen


Geplaatst op: 14 maart 2011

Wat hebben ze het spannend gemaakt na vorige week. Uitgerekend bij hun kampioenswedstrijd vorige week zaterdag waren er veel zieken en mensen die, na blessures, nog niet konden spelen. Door deze omstandigheden en de spanning ging het helaas niet goed. De E1 verloor en was nog geen kampioen.

Zaterdag 12 maart ging de DHIM equipe richting Amsterdam om tegen Sporting West alsnog alleen kampioen te worden. Dan moest wel gewonnen worden, maar dat gaf niet want dat kan het team super goed. De vorige wedstrijd tegen Sporting West was immers ook al gewonnen. Vooraf hadden de coaches Wouter en Serge aangegeven dat ze moesten genieten en doen wat ze zo goed kunnen:
KORFBALLEN.

De wedstrijd begon met de gebruikelijke spanningen, maar gelukkig speelde de
E1 wel goed samen en werd er goed voor elkaar gewerkt. De aangeef en de afvang werd goed klaargezet zodat het team goed konden aanvallen. Via een mooie doorloopbal werd het 1-0 voor Atlantis. Alleen kwam Sporting West jammer genoeg weer terug in de wedstrijd en werd het 1-1. Dus moest er weer opnieuw begonnen worden. Nu mocht het andere vak laten zien wat ze konden.
Ook de 2-1 was weer een mooie doorloopbal, maar weer kwam Sporting West terug in de wedstrijd: 2-2. Het werd echt spannend gemaakt voor de coaches en het meegereisde publiek. Toch rechtte de door de DHIM gesponsorde ploeg weer zijn rug en werd de 3-2 gemaakt. Wederom een doorloopbal na een prachtige schijnbeweging. En dat terwijl dit team dit seizoen juist uitblonk door de vele afstandschoten. Weer kwam de tegenstander terug in de wedstrijd, maar vlak voor de rust werd het mooiste teamdoelpunt gescoord. De bal kwam binnen in het vak, werd zijwaarts gespeeld en gelijk rechtdoor gelopen richting de korf en via een prachtige dieptebal kon er een prachtige doorloopbal gescoord worden. Hierdoor kon er gerust worden met een voorsprong van 4-3.
Na de rust ging de ploeg verder met het goede spel en werd er definitief afstand genomen van de tegenstander. Weer een mooie doorloopbal, maar wat nog mooier was de actie vooraf. Er was veel getraind op rechtdoor lopen en voor je tegenstander stappen. Dit werd perfect uitgevoerd en dat is altijd heel leuk voor de coaches. Hierna werd er een mooie actie gemaakt waar een strafworp mee verdiend werd. Deze werd prachtig uitgevoerd waardoor er een voorsprong genomen werd van 6-3. De tegenstander deed nog wat terug, maar Atlantis scoorde het laatste doelpunt via een mooi afstandschot, waardoor de wedstrijd gewonnen werd met 7-4. Wat heel knap was dat ze zich ook nog concentreerden op de strafworpen. Ook in deze competitie staat Atlantis E1 bovenaan met een prachtig gemiddelde. De strafworpen werden gewonnen met 13-10 waardoor ze deze competitie ook hebben gewonnen. De E1 kan de strafworpcompetitie zelfs winnen van alle poules in de regio, maar dat is nog niet bekend.

De coaches Wouter en Serge zijn ontzettend trots op deze prachtige groep. De
E1 spelers en speelsters zijn: Marc, Sam, Jurjen, Robin, Jennifer, Fay, Iris en Ilona.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis E1 Kampioen

Wat hebben ze het spannend gemaakt na vorige week. Uitgerekend bij hun kampioenswedstrijd vorige week zaterdag waren er veel zieken en mensen die, na blessures, nog niet konden spelen. Door deze omstandigheden en de spanning ging het helaas niet goed. De E1 verloor en was nog geen kampioen. Zaterdag 12 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: