Atlantis 8 komt net tekort tegen kampioen

Geplaatst op: 14 maart 2011

Zaterdagmiddag speelde het door Frans van Kaam gesponsorde Atlantis 8 tegen ESDO 3 uit Kockengen, de laatste zaalwedstrijd van het binnenseizoen in sport Phoenix.

Het resultaat van de wedstrijd zou voor de tegenstander van doorslaggevend belang zijn in de titelstrijd, alleen bij winst zou ESDO kampioen worden. De spanning voor de wedstrijd was gezond en alle 11 spelers van Atlantis waren fit voor de uitdaging. Al vrij snel na het startsignaal werd het eerste punt gescoord door ESDO maar Atlantis ging mee en stond in de eerste helft zelfs even 3 -2 voor. Na de gelijkmaker gingen de punten eerst nog gelijk op maar aan het einde van de eerste helft was het 5 -7. In de rust werden de heren uit de vakken gewisseld en na adviezen van coach Jeroen Korver was Atlantis 8 gereed voor de beslissende tweede helft.

Aanvankelijk kon het Atlantis team de tegenstander goed bijhouden maar de druk werd opgevoerd en ESDO rook de kampioenstitel. Een paar mooie afstandschoten gaven uiteindelijk de doorslag en met de eindstand van 8 - 15 werd ESDO 3 terecht kampioen in de zaalcompetitie. In april begint de tweede helft van het veldseizoen en met nog enkele weken trainen voor de boeg ziet Atlantis 8 de wedstrijden op het kunstgras met vertrouwen tegemoet.

Zaterdagmiddag speelde het door Frans van Kaam gesponsorde Atlantis 8 tegen ESDO 3 uit Kockengen, de laatste zaalwedstrijd van het binnenseizoen in sport Phoenix. Het resultaat van de wedstrijd zou voor de tegenstander van doorslaggevend belang zijn in de titelstrijd, alleen bij winst zou ESDO kampioen worden. De spanning voor … Lees meer »