001 -Family

Atlantis 2 kan kampioen ADOS niet verslaan


Geplaatst op: 14 maart 2011

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 moest zaterdag 12 maart afreizen naar Hoorn om het op te nemen tegen de kampioen van de poule ADOS 3. Omdat Atlantis zich vorige week al veilig gespeeld had en Ados het kampioenschap al binnen had, ging de wedstrijd nergens meer om maar toch gingen beide ploegen er vol tegen aan. Met een eindstand van 10-7 ging Atlantis met uiteindelijk zonder punten naar huis.

De wedstrijd begon niet goed voor het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2, want het was Ados dat meteen 3x wist te scoren. Atlantis liet het er niet bij zitten en na 2x scoren via 2 mooie schoten bracht het de stand op 3-2.
Daarna was het Ados dat de stand weer op 6-2 zette. Atlantis wist nog 2x te scoren waarna de ploegen gingen rusten met een stand van 6-4.

Na rust kwam Atlantis fel uit de kleedkamer en bracht de stand gelijk door 2 mooie schoten: 6-6. Ondertussen was Peter van de Wel in de ploeg gekomen voor Jacco van Koeverden Brouwer en Cynthia Sassen voor Sharon Moen. Ados
wist twee keer te scoren: 8-6. Atlantis deed nog iets terug door nog een
doelpunt te scoren: 8-7 Atlantis was in deze fase van de wedstrijd de tegenstander de baas maar wist jammer genoeg verder niet te scoren. Ados deed dit wel en zette de eindstand van 10-7 op het scorebord.

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 speelt de volgende competitie wedstrijd weer tegen Ados 3 in Hoorn. Dit is dan weer voor de tweede helft van de veldcompetitie op zaterdag 2 april.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis 2 kan kampioen ADOS niet verslaan

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 moest zaterdag 12 maart afreizen naar Hoorn om het op te nemen tegen de kampioen van de poule ADOS 3. Omdat Atlantis zich vorige week al veilig gespeeld had en Ados het kampioenschap al binnen had, ging de wedstrijd nergens meer om maar toch … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: