19 maart: open dag Hopman Bouw Mijdrecht


Geplaatst op: 11 maart 2011

Aannemersbedrijf Hopman is al 55 jaar een begrip in onze regio. Op 19 maart aanstaande is er open dag. “Van 10.00 tot 15.00 uur is men welkom om kennis te maken met ons, maar zeker ook met onze nieuwe showroom, die geheel uit zelfgefabriceerde onderdelen bestaat. Onze serredaken, onze kozijnen maar zeker ook de materialen waarmee wij werken, zijn stuk voor stuk een kennismaking waard. Ook onze werkwijze die er op gericht is uw verbouwing tot een succes te maken is de moeite waard. Het wordt geen dag waarop we orders gaan schrijven. Uiteindelijk maakt u zelf een keuze of u eens met ons om tafel gaat zitten,” aldus Harry Hopman, directeur van Aannemersbedrijf Hopman B.V. in Mijdrecht.
 
“Onze ruim 55-jarige ervaring heeft ons geleerd dat het uitbreiden van een woning met een uitbouw of serre nogal wat haken en ogen met zich meebrengt. Dat is dan ook de reden dat wij een stappenplan hebben ontwikkeld, waarin we ons uiterste best doen teleurstellingen achteraf te voorkomen. Iemand die met ons een nieuwe badkamer realiseert, vertellen we op voorhand dat het nogal wat verschil maakt of je een ‘gewone’ douche neemt of die vervangt door een regendouche. We kijken naar de capaciteit van de CV-ketel, we kijken naar de ventilatie en naar extra of verplaatsing van stroompunten. Allemaal zaken die vooraf aandacht verdienen. Maar ook als we aan de slag zijn gegaan, blijven we alert op praktische zaken. Bij kozijnvervanging kijken we naar de lichtinval. Gaat die veranderen of niet? Wat doet speciaal glas met de hoogte van de energierekening? We bepalen of de bestaande vensterbank kan blijven bestaan. De raamdorpels, wat gaat daar mee gebeuren? Hebben de bewoners er aan gedacht dat de gordijnen aangepast of zelfs vervangen moeten worden?  En soms zijn er wel prachtige raamhorren in huis, maar door het veranderen van draairichtingen van de deuren zijn die voortaan onbruikbaar. Het lijkt allemaal erg logisch, maar in de praktijk leren we dat veel mensen aan deze zaken voorbij gaan. Jammer dus, want het kan het resultaat van je verbouwing beïnvloeden”, vindt Harry Hopman.
 
“Wat ik eigenlijk het meest belangrijk vind,” zo vervolgt hij, “is dat mensen met verbouwingsplannen eens met eigen ogen kunnen zien welke mogelijkheden we voor hen in petto hebben. Onze kunstofkozijnen bijvoorbeeld, die qua uitstraling niet onder doen voor houten kozijnen. Onze  aluminium kozijnen, onze serredaken die we zelf maken. Maar ook ons stappenplan, dat nare verrassingen uitsluit. Zelfs tijdens een verbouwing kunnen we soms nog links- of rechtsom. Zoals eerder aangehaald, het wordt geen orderschrijfdag. Als toekomstige verbouwers nader met ons willen kennismaken, gaan we daar eens rustig voor zitten. Dat is onze stap 1 en die is meer dan een daalder waard.”

19 maart open dag:
10.00-15.00
Rendementsweg 7a in Mijdrecht

www.hopmanbouw.nl
 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: De Groene Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

19 maart: open dag Hopman Bouw Mijdrecht

Aannemersbedrijf Hopman is al 55 jaar een begrip in onze regio. Op 19 maart aanstaande is er open dag. “Van 10.00 tot 15.00 uur is men welkom om kennis te maken met ons, maar zeker ook met onze nieuwe showroom, die geheel uit zelfgefabriceerde onderdelen bestaat. Onze serredaken, onze kozijnen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: