Kom kijken bij het Open Openingstoernooi 27 maart bij TV Wilnis


Geplaatst op: 11 maart 2011

2011 is begonnen en Tennisvereniging Wilnis wil er een uiterst spetterend en sportief jaar van maken. De vereniging wil het tennisseizoen uitgebreid inluiden door middel van het Open Openingstoernooi. Dit toernooi zal plaatsvinden op zondag 27 maart aanstaande en iedereen is welkom! Leden, niet leden, van doorgewinterde spelers tot beginners, het maakt allemaal niet uit.

Op deze dag kunt u wedstrijdjes spelen en wij zullen proberen iedereen gevarieerd te laten tennissen. Naast deze sportieve uitdagingen kunt u natuurlijk ook genieten van een lekker hapje en drankje in ons clubhuis. U mag ook vrienden en/of familie meenemen. Deze schitterende dag zal aanvangen om 11.30 uur.

Bij Tennisvereniging Wilnis kunt u het gehele jaar door tennissen dankzij onze all-weather banen. Er worden vele activiteiten georganiseerd, waaronder bovengenoemde.
TV Wilnis staat voor Gezelligheid, Prestatie en Sportiviteit.

U kunt u voor 21 maart aanstaande opgeven om mee te doen aan het Open Openingstoernooi. U kunt u alleen, maar ook met anderen aanmelden. Let op: U hoeft dus geen lid te zijn om deze dag met ons mee te beleven! Inschrijven kan bij Karin de Vink via h.devink@ziggo.nl of via 0297-286569.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kom kijken bij het Open Openingstoernooi 27 maart bij TV Wilnis

2011 is begonnen en Tennisvereniging Wilnis wil er een uiterst spetterend en sportief jaar van maken. De vereniging wil het tennisseizoen uitgebreid inluiden door middel van het Open Openingstoernooi. Dit toernooi zal plaatsvinden op zondag 27 maart aanstaande en iedereen is welkom! Leden, niet leden, van doorgewinterde spelers tot beginners, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: