001 -Family

Chocolatier Martinez nu ook lid WVAC Aalsmeer


Geplaatst op: 11 maart 2011

Winkeliers Vereniging Aalsmeer Centrum heeft er weer een nieuw lid bij: Chocolatier Martinez in de Punterstraat. Donderdag 3 maart ontving Redmond Roof uit handen van WVAC-bestuurslid Saskia Brouwer een welkomstbloemetje en een lidmaatschapsbordje.

Chocolatier Martinez is gevestigd in de Punterstraat en een aanwinst voor het winkelaanbod van Aalsmeer Centrum. Na enkele jaren in Chocolatier Martinez in Amstelveen te hebben gewerkt opende de 24 jarige Redmond Roof in februari 2010 de eerste franchisewinkel van Martinez in Aalsmeer Centrum. De chocolade en bonbons wordt al tientallen jaren gemaakt in een eigen chocoladefabriek in Amstelveen.

Voordelen lidmaatschap
Door lid te worden van de WVAC hoopt Redmond samen met de andere 60 leden van de WVAC het centrum te verbeteren. Het lidmaatschap heeft voor winkeliers ook diverse financiële voordelen. Zo maken de leden deel uit van de gezamenlijke PR-uitingen en krijgen ze tijdens de verschillende markten in het centrum een gratis kraam. Klanten kunnen leden van de winkeliersvereniging herkennen aan het lidmaatschapsbordje in de winkel. Voor meer informatie en nieuws: www.aalsmeercentrum.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Chocolatier Martinez nu ook lid WVAC Aalsmeer

Winkeliers Vereniging Aalsmeer Centrum heeft er weer een nieuw lid bij: Chocolatier Martinez in de Punterstraat. Donderdag 3 maart ontving Redmond Roof uit handen van WVAC-bestuurslid Saskia Brouwer een welkomstbloemetje en een lidmaatschapsbordje. Chocolatier Martinez is gevestigd in de Punterstraat en een aanwinst voor het winkelaanbod van Aalsmeer Centrum. Na … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: