Nieuwe bus voor duikgebied Vinkeveense Plassen


Geplaatst op: 10 maart 2011

Vinkeveen - Hij komt er echt, de nieuwe bus in Vinkeveen. Vanmiddag heeft het Recreatieschap Midden-Nederland officieel toestemming verleend voor de plaatsing van het duikobject.

Een paar weken terug werd al bekend dat op initiatief van Jos Brouwer er een nieuwe bus beschikbaar was gekomen. Leden van O.W.S.V. Dronten waren al druk bezig met het strippen en schoonmaken van de afgeschreven stadsbus. ABC Diving en Scuba-Academie waren in druk overleg met het Recreatieschap over de locatie en de toestemming.

Cees den Toom van Scuba-Academie laat weten erg blij te zijn met dit initiatief voor een nieuwe bus. "Nu het Recreatieschap akkoord is gegaan, gaan wij op zeer korte termijn de exacte plaats bij Zandeiland 4 bepalen en zorgen dat de bus er komt te liggen."

Een jaar na de vernieling en verwijdering van de 'oude' bus krijgt de populaire duiklocatie er weer één terug.

Klik hier voor de foto's van berging op 2 april 2010.

bron: duikeninbeeld

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: duikeninbeeld

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe bus voor duikgebied Vinkeveense Plassen

Vinkeveen - Hij komt er echt, de nieuwe bus in Vinkeveen. Vanmiddag heeft het Recreatieschap Midden-Nederland officieel toestemming verleend voor de plaatsing van het duikobject. Een paar weken terug werd al bekend dat op initiatief van Jos Brouwer er een nieuwe bus beschikbaar was gekomen. Leden van O.W.S.V. Dronten waren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: