001 - Escaperoom aglemeen

Open dag Zorgcentra Zuwe Maria-Oord in Vinkeveen


Geplaatst op: 9 maart 2011

Op zaterdag 19 maart zijn inwoners van De Ronde Venen van 10 tot 15 uur van harte welkom op de open dag van Zorgcentra Zuwe Maria-Oord. Voor de bezoekers staat de koffie klaar. Er worden rondleidingen gegeven, onder andere door de kliniek voor revalidatie en de kleinschalige woningen voor dementerenden.

Informatie en activiteiten
Naast de rondleidingen zijn er ook kramen aanwezig met informatie. Bezoekers kunnen hier tevens terecht als ze aan de slag willen als leerling, medewerker of vrijwilliger. Natuurlijk zijn geïnteresseerden die alleen een kijkje komen nemen ook van harte welkom. Voor kinderen is een kinderhoekje ingericht met diverse activiteiten, dus breng (klein)kinderen gerust mee.

Iedereen die nieuwsgierig is geworden, is van harte welkom op 19 maart. Het adres is Herenweg 69, Vinkeveen (naast de RK kerk). Op www.zuwezorg.nl/opendag is alle informatie beschikbaar.

Landelijke campagne
De ‘Open Dag van de Zorg’ is een landelijk open dag van zorg- en welzijnsorganisaties. Deze dag is bestemd voor iedereen die kennis wil maken met de zorg. Van jong tot oud, iedereen is van harte welkom. De open dag wordt georganiseerd door arbeidsmarktorganisaties en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van VWS. Het belangrijkste aspect van de open dag is kennismaken met de zorg in al haar facetten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open dag Zorgcentra Zuwe Maria-Oord in Vinkeveen

Op zaterdag 19 maart zijn inwoners van De Ronde Venen van 10 tot 15 uur van harte welkom op de open dag van Zorgcentra Zuwe Maria-Oord. Voor de bezoekers staat de koffie klaar. Er worden rondleidingen gegeven, onder andere door de kliniek voor revalidatie en de kleinschalige woningen voor dementerenden. Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: