De Baat (2e)

AJAX amateurs winnen van CSW Wilnis


Geplaatst op: 8 maart 2011

Voor de tweede achtereenvolgende wedstrijd hebben de amateurs van AJAX gewonnen: na vorige week koploper DOVO met 5-2 te hebben verslagen op het eigen sportpark De Toekomst, werd nu de inhaalwedstrijd in Wilnis tegen CSW met 0-2 gewonnen.

De Amsterdammers kwamen al snel op voorsprong: in de 4e minuut scoorde Sergio Cameron met een fraaie lob over de keeper. AJAX probeerde daarna met verzorgd veldspel de voorsprong uit te breiden, maar moest oppassen op gevaarlijke uitvallen van de thuisclub. Voor rust werd het duel echter al beslist toen spits Sergio Parris de 0-2 wist aan te tekenen.

Na de rust kwam AJAX nog even in de problemen toen verdediger Wouter Kloes een rode kaart kreeg, maar het slot offensief van CSW haalde niets uit en AJAX profiteerde ook niet meer van de ruimte die de Utrechters daarbij moesten weggeven.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: afca.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

AJAX amateurs winnen van CSW Wilnis

Voor de tweede achtereenvolgende wedstrijd hebben de amateurs van AJAX gewonnen: na vorige week koploper DOVO met 5-2 te hebben verslagen op het eigen sportpark De Toekomst, werd nu de inhaalwedstrijd in Wilnis tegen CSW met 0-2 gewonnen.De Amsterdammers kwamen al snel op voorsprong: in de 4e minuut scoorde Sergio … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: