001 -Family

De snoeiboot Aalsmeer vaart weer uit in 2011


Geplaatst op: 7 maart 2011

De snoeiboot is inmiddels alweer een begrip op de Aalsmeerse wateren. Ook dit jaar (en wel op zaterdag 2 april, 15 oktober en 29 oktober 2011) vaart de boot weer uit om eilandeigenaren op de Westeinderplas de mogelijkheid te bieden hun snoeihout gratis en op een verantwoorde manier af te voeren. Alleen snoeihout van recreanten wordt aangenomen.

Particuliere eilandeigenaren kunnen hier op in haken en alle overhangend groen boven het water van de sloten en vaarwegen snoeien en afvoeren naar de snoeiboot.
Voor bomen die een doorsnede hebben van 15 cm of meer op 1.30 hoogte vanaf het maaiveld moet men een zogenaamde kapvergunning aanvragen. (Dit aanvraag formulier kan men downloaden op www.aalsmeer.nl )

Bedrijfsafval, zoals seringenhout -en kluiten, wordt niet geaccepteerd. Als de boot op de aangegeven tijd niet aanwezig is, dan is deze waarschijnlijk aan het lossen.

De tijden en locaties:

  • 09.00 uur - 12.00 uur: Schuilhaven de Winkel aan de Grote Poelzijde
  • 13.00 uur - 16.00 uur: Baggerdepot Otto aan de doorgang Grote Brug

Voor meer informatie over de takkeninzameling en de snoeiboot kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de afdeling Handhaving, vaarwegbeheer tel.nr. 0297 - 387 788.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De snoeiboot Aalsmeer vaart weer uit in 2011

De snoeiboot is inmiddels alweer een begrip op de Aalsmeerse wateren. Ook dit jaar (en wel op zaterdag 2 april, 15 oktober en 29 oktober 2011) vaart de boot weer uit om eilandeigenaren op de Westeinderplas de mogelijkheid te bieden hun snoeihout gratis en op een verantwoorde manier af te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: