VLC Wintersportreis weer gezellig en leerzaam


Geplaatst op: 7 maart 2011

Het Veenlanden college is weer richting Oostenrijk getrokken voor een wintersportreis. Een groep van 49 leerlingen van de locaties Vinkeveen en Mijdrecht plus vijf begeleiders zijn in Spittal an der Drau geweest om daar te genieten van het witte poeder. Spittal beschikt over voldoende pistes van alle kleren en een mooie dalafdaling om het voor iedereen naar de zin te maken.

Veel geleerd
Na aankomst werd materiaal gehaald en moesten de leerlingen in groepjes het dorp in. Hier probeerden zij een waxinelichtje (het licht) te ruilen voor iets anders. Er waren groepen die terug kwamen met planten, boeken en etenswaren. Een leuke Duitstalige activiteit dus.
De eerste dag werden de leerlingen ingedeeld in groepjes van 9 leerlingen, garantie voor een mooi leerresultaat. Er werd volop genoten van het wintersport gebeuren. Na twee dagen bewolkt weer met af en toe een beetje verse poeder werden de weersomstandigheden schitterend, de actieve groep genoot met volle teugen.

Aanmoedigen
Op de laatste dag werd afgesloten met de bekende wedstrijd op niveau, leerlingen werden aangemoedigd door de begeleiders van school en hun skileraren. Op zaterdag ochtend werd de thuisreis aangevangen waar men rond middernacht moe maar zeer voldaan terugkeerde.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VLC Wintersportreis weer gezellig en leerzaam

Het Veenlanden college is weer richting Oostenrijk getrokken voor een wintersportreis. Een groep van 49 leerlingen van de locaties Vinkeveen en Mijdrecht plus vijf begeleiders zijn in Spittal an der Drau geweest om daar te genieten van het witte poeder. Spittal beschikt over voldoende pistes van alle kleren en een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: