Makkelijke zege voor Atalante D3


Geplaatst op: 7 maart 2011

De dames van het door Creavorm meubel en interieurmakers gesponsorde Atalante D3 speelden maandag 28 februari tegen de nummer 8 Heemstede D2 in Haarlem. Een selectie van 7 dames was present met de jonge talenten Nivja Bartman, Jamie Theijsmeijer, Mariska van der Spoel, Denise van der Laan, Xuee Lont aangevuld met routiniers Inge en Annemarie Bakker die dit seizoen een stapje terug hebben gedaan om te proberen de motivatie en inspiratie bij de jonge dames verder aan te wakkeren. Nog altijd staat het team onveranderd op een 2de plek op 6 punten achter die nummer 1.

De wedstrijd was niet bijzonder moeilijk. Je ziet ook wel dat nu in de tweede helft van het seizoen er duidelijk progressie wordt gemaakt. De technieken worden steeds beter, men kan enerzijds versnellen indien nodig, anderzijds je niet mee laten slepen met het spel van de tegenstander. In de eerste set zette een zeer voortvarende service reeks van de immer betrouwbare Denise rap een fikse voorsprong in dat mede resulteerde in een 3-25 winst. In set twee kwam er iets meer terug van de Haarlemse dames maar de Vinkeveense ploeg bleef alert. Helaas verstuikte Mariska haar enkel aan het begin van de set tijdens een fanatieke actie bij het net. Inge nam haar plaats op het midden over en met 12-25 werd gewonnen. Set 3 en 4 werden ook zonder problemen met het zelfde zestal afgewerkt, beiden met 15-25.

Er zijn nog 5 wedstrijden te gaan en er staan nog pittige tegenstanders te wachten. Zo staan de geroutineerde dames van Atalante D5 derde, zij spelen volgende week vrijdag 18-3 thuis tegen de koploper, dat wordt al een interessante match. Op 1 april volgt de club-clash tussen D5 en D3 en een week later op 8 april komt de koploper Martinus uit Amstelveen wederom naar Vinkeveen voor een treffen met de Creatieve dames van D3. Spannende tijden dus! Aanstaande vrijdag komt de nummer 5 FHC op bezoek in De Boei, in de uitwedstrijd werd een van de leukste partijen gespeeld. Atalante D3 dankt trouwe supporters An, Ria en Greet en sponsor Creavorm meubel en interieurmakers voor de support.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Makkelijke zege voor Atalante D3

De dames van het door Creavorm meubel en interieurmakers gesponsorde Atalante D3 speelden maandag 28 februari tegen de nummer 8 Heemstede D2 in Haarlem. Een selectie van 7 dames was present met de jonge talenten Nivja Bartman, Jamie Theijsmeijer, Mariska van der Spoel, Denise van der Laan, Xuee Lont aangevuld … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: