15 maart a.s. bewonersoverleg Oude Dorp Uithoorn


Geplaatst op: 7 maart 2011

Op 15 maart a.s. vindt het eerstvolgende bewonersoverleg Oude Dorp plaats en alle inwoners van deze buurt zijn hiervoor van harte uitgenodigd. De aanvang is 19.30 uur, de locatie is De Ponderosa.

Tijdens dit bewonersoverleg passeren diverse onderwerpen de revue. Er wordt deze keer extra aandacht besteed aan de ophanden zijnde activiteiten in dit jaar zoals Koninginnedag, Nederland Schoon en andere kleinschalige activiteiten waarvoor de inzet van bewoners hard nodig is. Verder komen concrete zaken aan de orde zoals de verlichting langs de kade, de overlast van jongeren, de problematiek van de honden in het Oranjepark en de leegstand en verloedering van het Oude Dorp.

Een bewonersoverleg vindt in de regel zo'n vier maal per jaar plaats en heeft een aantal functies. Zo biedt het u als buurtbewoner de mogelijkheid om andere bewoners van uw buurt te treffen en met elkaar van gedachten te wisselen over de leefbaarheid in uw buurt. Verder biedt het buurtbewoners met eigen ideeën of wensen de mogelijkheid te onderzoeken of hun plannen ook door andere bewoners worden gedragen. Tijdens een bewonersoverleg ontstaan dan bijvoorbeeld werkgroepen om deze plannen nader te onderzoeken en eventueel samen uit te voeren: zo kunnen bewoners zich verenigen om samen sterker te staan.

Tenslotte geeft het het buurtbeheer Oude Dorp de mogelijkheid, onderwerpen aan ú als buurtbewoner terug te koppelen en met u af te stemmen. Het bewonersoverleg Oude Dorp is voor iedere buurtbewoner van het Oude Dorp toegankelijk: het is immers een overleg ván buurtbewoners vóór buurtbewoners en vaak zelfs dóór buurtbewoners. Het wordt ondersteund door Frans Huijbregts van Welzijnsinstelling Cardanus. Bent u geïnteresseerd in deelname aan dit overleg? Dan zien we u graag verschijnen. Wilt u op voorhand de notulen van het voorgaande overleg ontvangen of onderwerpen aan de agenda toevoegen, dan kunt u tijdens kantooruren bellen naar 06 55 343141 of mailen naar fhuijbregts@cardanus.nl. Graag tot ziens op 15 maart a.s. om 19.30 uur in de Ponderosa.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

15 maart a.s. bewonersoverleg Oude Dorp Uithoorn

Op 15 maart a.s. vindt het eerstvolgende bewonersoverleg Oude Dorp plaats en alle inwoners van deze buurt zijn hiervoor van harte uitgenodigd. De aanvang is 19.30 uur, de locatie is De Ponderosa. Tijdens dit bewonersoverleg passeren diverse onderwerpen de revue. Er wordt deze keer extra aandacht besteed aan de ophanden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: