12 maart: open dag bij Karin van Dierendonck


Geplaatst op: 7 maart 2011

Je kunt nog niet op de fiets stappen zonder handschoenen, maar de crocussen komen toch echt al uit de grond. Het voorjaar is in aantocht!

Tijd om ook in huis wat leuke nieuwe decoraties neer te zetten. Op zaterdag 12 maart is er weer een open dag in het bloemenatelier van Karin van Dierendonck voor het nieuwe workshop-seizoen. Op deze open dag kun je een indruk krijgen van de workshops die in de komende maanden gegeven zullen worden. Er is voor elk wat wils: prachtige hanging baskets, decoratie's voor de bad/slaapkamer, guirlandes en taarten voor in de keuken en nog veel meer. Je kunt meteen inschrijven dus neem je agenda mee.

Dus kom gezellig inspiratie opdoen en snuif alvast wat van het voorjaar op. De koffie staat klaar en het gaat weer heel gezellig worden.

De open dag vindt plaats in het atelier aan de
Tuinderslaan 4 in Mijdrecht
Zaterdag 12 maart van 10:00 tot 17:00 uur

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

12 maart: open dag bij Karin van Dierendonck

Je kunt nog niet op de fiets stappen zonder handschoenen, maar de crocussen komen toch echt al uit de grond. Het voorjaar is in aantocht!Tijd om ook in huis wat leuke nieuwe decoraties neer te zetten. Op zaterdag 12 maart is er weer een open dag in het bloemenatelier van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: