Concert Regiokoor De Ronde Venen


Geplaatst op: 7 maart 2011

Regiokoor De Ronde Venen geeft op zondagmiddag 3 april a.s. een concert in de RK-kerk Johannes De Doper in Mijdrecht/Wilnis. Op het programma staan werken van Johann Sebastian Bach en zijn tijdgenoten Antonio Vivaldi en Jan Dismas Zelenka.
De muzikale begeleiding wordt verleend door het inmiddels vertrouwde NAtionaal Symfonisch KAmerorkest (ook wel kortweg NASKA genoemd) en de algehele leiding is in handen van dirigent Gert J. Hans.

"Wij zijn bijzonder blij dat deze muziekmiddag in deze prachtige kerk kan plaatsvinden. Dankzij de voortreffelijke en enthousiaste samenwerking met de Stichting Vrienden van het Monument Johannes de Doper, zijn we in staat de grote groep muziekvrienden en -vriendinnen te ontvangen. Het wordt een prachtig concert", aldus voorzitter Roel Rademaker van Regiokoor De Ronde Venen.

Aanvang van het concert is om 15.00 uur. Op het programma staan: Magnificat in D van J. D. Zelenka (1679-1745), Kantate BWV 147, Kantate BWV 75 en Concert voor hobo en vioolstrijkers BWV 1060 van J.S. Bach (1685-1750) en Magnificat RV 610 van A. Vivaldi (1678-1741).

Toegangskaarten zijn à 16 euro verkrijgbaar bij Boekhandel Mondria in Mijdrecht, Drogisterij De Bree in Vinkeveen en bij de leden van het koor.

Meer informatie vindt men op www.regiokoorderondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Concert Regiokoor De Ronde Venen

Regiokoor De Ronde Venen geeft op zondagmiddag 3 april a.s. een concert in de RK-kerk Johannes De Doper in Mijdrecht/Wilnis. Op het programma staan werken van Johann Sebastian Bach en zijn tijdgenoten Antonio Vivaldi en Jan Dismas Zelenka.De muzikale begeleiding wordt verleend door het inmiddels vertrouwde NAtionaal Symfonisch KAmerorkest (ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: