001 -Family

Fiets met De Merel naar Meije en Vlist


Geplaatst op: 7 maart 2011

Komende zondag, 13 maart, staat de eerste toertocht van dit jaar van TTC De Merel op het programma: de Meije Vlisttocht. Deze tocht was de afgelopen twee jaren een groot succes, nadat de jaren ervoor de tocht werd afgelast vanwege het slechte weer.

De Meije Vlisttocht is dit jaar de eerste officiële toertocht van TTC de Merel. Een tocht waaraan ook niet-leden mogen deelnemen. De fietstocht gaat door het weidegebied van de provincies Utrecht en Zuid-Holland.

Vanuit de startlocatie Vinkeveen gaan de deelnemers via Woerdense Verlaat naar het landelijke Meije. Via Bodegraven komen ze bij de Reeuwijkse Plassen met zijn smalle fietspaadjes. De route gaat verder via Haastrecht naar Vlist. Daar staat in café De Vlist, halverwege de tocht, de koffie klaar. Daarna gaat de rit weer terug naar huis, via onder andere Lopik, IJsselstein, Montfoort en Harmelen.

Er starten twee groepen, een snelle en een wat minder snelle groep. Iedereen met een racefiets kan dus mee. Er zijn vaste voorrijders dus u rijdt altijd achter sterke en ervaren fietsers. Ideaal om na de lange winter uw fietsconditie weer op te bouwen.
Natuurlijk draagt u een valhelm.
De afstand van deze tocht bedraagt 90 km.

De start is om 9.00 uur bij café De Schans, Uitweg 1 in Vinkeveen

Leden van de Merel en andere fietsverenigingen betalen 1,50 euro inschrijfgeld. Niet-leden betalen een euro meer. Kom in verband met inschrijven wat vroeger, zodat we op tijd kunnen vertrekken.

Informatie
Margot Kompier (tel. 06-29204925) of www.ttcdemerel.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fiets met De Merel naar Meije en Vlist

Komende zondag, 13 maart, staat de eerste toertocht van dit jaar van TTC De Merel op het programma: de Meije Vlisttocht. Deze tocht was de afgelopen twee jaren een groot succes, nadat de jaren ervoor de tocht werd afgelast vanwege het slechte weer. De Meije Vlisttocht is dit jaar de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: