001 -Family

Fair feestje in de Wereldwinkel Aalsmeer


Geplaatst op: 7 maart 2011

Op zaterdag 27 februari 2010 opende Saskia Litjens-Rill de nieuwe Wereldwinkel in de Zijdstraat 15 in Aalsmeer. Het eerste jaar in het nieuwe pand was een succes. De vaste klanten bleven komen en veel nieuwe klanten hebben de weg naar de Wereldwinkel gevonden. Saskia heeft haar belofte tijdens de opening waargemaakt, ze draait al een jaar winkeldiensten als vrijwilliger op de vrijdagavond. Veel nieuwe mensen hebben zich aangemeld in het afgelopen jaar, voor het eerst is er dus een vrijwilligersstop. Aanmelden voor de wachtlijst is uiteraard wel mogelijk, bij ziekte of vakantie zijn er vast weer mensen nodig.

Tijdens het 1 jarig bestaan van de Wereldwinkel Aalsmeer introduceert Fair Trade Original een nieuwe productlijn en daarmee is de etalage versierd. Want met de nieuwe, vrolijke en kleurrijke feestartikelen kan een feestje nu ook fairtrade versierd worden. De kaarsjes, de mobiles, de lantaarns en de vlaggen komen van Brac Aarong in Bangladesh. De mensen die daar werken zijn ware meesters in vrolijk en felgekleurd knip- en plakwerk. Voor een lekker fair en feestelijk etentje kan je trouwens ook prima terecht bij de Wereldwinkel: Vonkelwijn, heerlijke rode en witte wijn of rosé, vruchtensappen, kooksauzen en lekker snoepgoed. Je vindt het er allemaal.

Tot ziens in de Wereldwinkel in de Zijdstraat 15!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fair feestje in de Wereldwinkel Aalsmeer

Op zaterdag 27 februari 2010 opende Saskia Litjens-Rill de nieuwe Wereldwinkel in de Zijdstraat 15 in Aalsmeer. Het eerste jaar in het nieuwe pand was een succes. De vaste klanten bleven komen en veel nieuwe klanten hebben de weg naar de Wereldwinkel gevonden. Saskia heeft haar belofte tijdens de opening … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: