001 -Family

Laatste kans om nog aan te melden voor Kies voor Hart en Sport 2011


Geplaatst op: 7 maart 2011

Kinderen uit groep 5 tot en met 8 van de basisscholen kunnen zich nog deze week aanmelden voor Kies voor Hart en Sport. Kies voor Hart en Sport is een project waarbij kinderen kunnen kennismaken met negentien verschillende sporten. De eerste sportcursussen begint op dinsdag 6 april. Aanmelden kan op www.sportinderondevenen.nl. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met bewegingsconsulent Eva Sanders via telefoon: 06-20165226 of e-mail: eva.sanders@sportservicemiddennederland.nl.

Kennismakingslessen
Door mee te doen aan Kies voor Hart en Sport maken kinderen kennis met verschillende sporten. Alle sportcursussen zijn gebundeld in een boekje. Dit boekje hebben de kinderen uit De Ronde Venen gehad op school. Het boekje staat ook op www.sportinderondevenen.nl. Een cursus bestaat uit drie tot vijf kennismakingslessen. Kinderen moeten een voorkeur aangeven voor drie cursussen en worden bij één van deze cursussen ingedeeld. Iedereen ontvangt voor de start van de cursussen schriftelijk een bevestiging bij welke cursus hij of zij is ingedeeld. De kosten bedragen 5 euro per cursus per kind.

Aanmelden
Kinderen die willen meedoen aan Kies voor Hart en Sport kunnen zich digitaal aanmelden op www.sportinderondevenen.nl. Kinderen die thuis geen internet of computer hebben, kunnen zich op school inschrijven. Ook kinderen die wel in De Ronde Venen wonen maar buiten de gemeente naar school gaan, kunnen meedoen.

Meer weten?
Voor meer informatie over Kies voor Hart en Sport kan contact worden opgenomen met bewegingsconsulent Eva Sanders. Zij is bereikbaar op telefoon: 06-20165226 of e-mail: eva.sanders@sportservicemiddennederland.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Laatste kans om nog aan te melden voor Kies voor Hart en Sport 2011

Kinderen uit groep 5 tot en met 8 van de basisscholen kunnen zich nog deze week aanmelden voor Kies voor Hart en Sport. Kies voor Hart en Sport is een project waarbij kinderen kunnen kennismaken met negentien verschillende sporten. De eerste sportcursussen begint op dinsdag 6 april. Aanmelden kan op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: