VLC

Bridgecursus bij De Paraplu


Geplaatst op: 7 maart 2011

Bridgen is sinds een aantal jaren een erg populaire sport of een spel, dat door veel mensen wordt gespeeld zowel in clubverband als thuis en altijd in een gezellige en ontspannende sfeer.
Om nog meer plezier uit het bridge-spel te kunnen halen, organiseert de Stichting 'Paraplu' de komende weken een cursus met enige diepgang en specialisme: "Bieden en Uitspelen".
"Na deze aansluitende bridgecursus zijn de deelnemers in staat om bij elke bridgeclub te spelen en volop te kunnen meekomen", zegt Sonja Dillions, zelf een uitstekend bridge-speelster en docente bij deze cursus. "Na deze cursus zal ook het thuis-bridgen veel meer voldoening geven", vult zij nog aan.

Het lesmateriaal is volgens het ACOL-systeem en wordt door de docente verstrekt. Deelnemers moeten een pen en een schrift meenemen.
De cursus bestaat uit 5 dagdelen van 19.30 tot 22.30 uur op de maandagen van 21 maart tot en met 18 april a.s. De cursuskosten bedragen € 41,00.

Inschrijven
Voor aanmelding kan een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl, of afgehaald en ingeleverd bij de "Paraplu", Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bridgecursus bij De Paraplu

Bridgen is sinds een aantal jaren een erg populaire sport of een spel, dat door veel mensen wordt gespeeld zowel in clubverband als thuis en altijd in een gezellige en ontspannende sfeer.Om nog meer plezier uit het bridge-spel te kunnen halen, organiseert de Stichting 'Paraplu' de komende weken een cursus … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: