Cursus digitaal fotoboek maken bij De Paraplu


Geplaatst op: 7 maart 2011

Bijna iedereen heeft een digitale camera en een computer en het maken van digitale foto's is heel erg populair en ook bijzonder leuk. Met deze combinatie bestaan er erg veel prachtige en practische mogelijkheden.

"Het samenstellen van een mooi fotoboek op de computer van bijvoorbeeld uw eigen vakantiefoto's of een speciale dag, een leuk feest, de eerste maanden van uw kind of kleinkind, is een interessante activiteit met een schitterend product". Aan het woord is Sandra Loogman, zelf professioneel fotografe en digitaal kunstenares. "Het toevoegen van effecten op de foto's in het boek, (bv. zwart-wit, sepia), het draaien van foto's en het plaatsen van teksten en dergelijke, geeft een prachtig resultaat en is eenvoudig toe te passen", laat Sandra nog weten. Zij is docente van een curus waarin gedurende 2 dagdelen wordt geleerd om zelf een prachtig digitaal fotoboek samen te stellen van de zelf gemaakte foto's. Meegebracht moet worden de digitale camera en snoer, en/of een USB-stick, liefst van 2GB met uw eigen foto's. Aan het eind van de les wordt het gemaakte fotoboek op de USB-Stick geplaatst en kan men thuis verder gaan met het fotoboek.

De cursus vindt plaats op de woensdagen 23 en 30 maart a.s. van 20.00 tot 22.00 uur. De kosten zijn € 20,00.

Inschrijven
Voor aanmelding kan een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl, of afgehaald en ingeleverd bij de "Paraplu", Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cursus digitaal fotoboek maken bij De Paraplu

Bijna iedereen heeft een digitale camera en een computer en het maken van digitale foto's is heel erg populair en ook bijzonder leuk. Met deze combinatie bestaan er erg veel prachtige en practische mogelijkheden. "Het samenstellen van een mooi fotoboek op de computer van bijvoorbeeld uw eigen vakantiefoto's of een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: