H1 dipt tegen Smashing '72


Geplaatst op: 7 maart 2011

Twee weken na de thuiswedstrijd tegen Smashing'72 vertrokken de Atalante heren alweer naar Diemen voor de uitwedstrijd tegen Smashing'72. Thuis wonnen de mannen gesponsord door A-side Websites en drukwerk nog met een zwaar bevochten 4-0. Uit werd het andere koek.

In het begin leek er nog geen vuiltje aan de lucht. Atalante (5e) was heer en meester op het veld. Er leek geen kruid gewassen tegen de Vinkeveense aanvallers. Zowel op het midden, met Robert Hardeman en Bas van de Lubbe, als op buiten, met Erik Verbruggen, Leonard de Jong, Martijn de Vries en Sven Pothuizen liep de aanval als een trein. Smashing (8e) daarentegen kon de draai niet vinden. Ze sloegen veel aanvallen uit en het Smashing blok kon Atalante niet imponeren. Via 20-25 en 19-25 stond Atalante in no-time op een 0-2 voorsprong. Maar toen begon de derde set en draaiden de verhoudingen helemaal om. Bijna alles wat fout kon gaan ging ook fout bij de Vinkeveners. De pass kwam niet meer goed aan bij de spelverdeler. De aanvallers hadden moeite met scoren. En tijdens de vele rommelige situaties die in het spel ontstonden, trok Atalante ook nog vaak aan het kortste eind. Smashing rook een overwinning en ging steeds beter spelen. Uiteindelijk waren de Vinkeveners niet meer bij machte om het tij te keren. Via 25-10, 25-11 en 15-10 gingen de Amsterdammers toch nog met de winst aan de haal.

Een lichtpuntje was dat Atalante-speler Leonard de Jong door het publiek tot "man of the match" werd verkozen voor zijn onnavolgbare techniek en omdat hij jarig was. Komende vrijdag volgt een nieuwe kans voor de Atalante heren in de Boei, om 21:00 tegen de nummer 3 SoVoCo.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

H1 dipt tegen Smashing '72

Twee weken na de thuiswedstrijd tegen Smashing'72 vertrokken de Atalante heren alweer naar Diemen voor de uitwedstrijd tegen Smashing'72. Thuis wonnen de mannen gesponsord door A-side Websites en drukwerk nog met een zwaar bevochten 4-0. Uit werd het andere koek. In het begin leek er nog geen vuiltje aan de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: