Atlantis C1 nu ook zaalkampioen


Geplaatst op: 7 maart 2011

Zaterdag 5 maart speelde de C1 van korfbalvereniging Atlantis de laatste wedstrijd van dit zaalseizoen. Met winst of een gelijkspel zouden ze het kampioenschap voor dit zaalseizoen in de wacht kunnen slepen. Het kampioenschap was dus heel erg dichtbij maar moest nog wel gepakt worden.

Het door Roebeson gesponsorde Atlantis C1 had na een succesvol verlopen buitenseizoen, een mooie uitdaging gekregen om ook in de zaal het kampioenschap binnen te halen. Dit mooie voornemen leek al vervlogen na de eerste 2 zaalwedstrijden aangezien deze beiden verloren werden van respectievelijk De Vinken en EKVA. Het team verloor echter niet het enthousiasme en de geestdrift en ging met goede moed door om er toch nog een mooi seizoen van te maken. Dit werd beloond en zij wonnen vervolgens een aantal wedstrijden op rij met hele mooie uitslagen. Het team kroop elke week dichter naar de top en zelfs een eventueel kampioenschap behoorde ineens weer tot de mogelijkheden. Het feit dat De Vinken en EKVA, de naaste concurrenten, hier en daar punten lieten liggen, werkte ook in het voordeel van de C1. Eind januari was de returnwedstrijd tegen EKVA en het Roebeson team stond zo op scherp dat zij geen spaan heel hielden van EKVA en ruim wonnen met 10-4. Hierna werd de uitwedstrijd tegen De Vinken van heel groot belang maar dat gold voor beide teams.

Zo werd op krokuszaterdag een superspannende korfbalwedstrijd gespeeld die in het voordeel van Atlantis beslist werd. Deze winst werd mede in de wacht gesleept door de geweldige invalbeurt van Sander, Amy en Ciska. Ineens had de C1, bestaande uit Britt, Echica, Heleen, Jonathan, Joppe, Joyce, Lars, Mark en Rosalie, het kampioenschap in eigen hand. Op 5 maart jl. was er nog één wedstrijd te spelen bij Fiducia in Vleuten. Het leek even spannend te worden maar dat was van korte duur. Het team kwam volledig op stoom en was erop gebrand om het kampioenschap niet uit handen te geven en met een eindstand van 8-16 werd dit zaalseizoen met een zeer verdiend kampioenschap afgesloten. Samen met de vele aanwezige ouders en opa's en oma's, toog het gelukkige team samen met hun trainers/coaches Sandra Gortenmulder en Jimmy de Koning naar de Atlantis kantine om daar gehuldigd te worden door de interim voorzitter van de Jeugdcommissie Wilco Kuijlenburg en sponsor Rogier van der Horst. Ook werd er door beide heren gespeecht.

Het team ziet vol vertrouwen het komende buitenseizoen tegemoet en u bent altijd van harte welkom om dit team aan te moedigen bij Korfbal Vereniging Atlantis aan de Hoofdweg.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis C1 nu ook zaalkampioen

Zaterdag 5 maart speelde de C1 van korfbalvereniging Atlantis de laatste wedstrijd van dit zaalseizoen. Met winst of een gelijkspel zouden ze het kampioenschap voor dit zaalseizoen in de wacht kunnen slepen. Het kampioenschap was dus heel erg dichtbij maar moest nog wel gepakt worden. Het door Roebeson gesponsorde Atlantis … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: