001 -Family

Henk Regelink derde in de finale marathon


Geplaatst op: 7 maart 2011

Voor de veteranen van IJsclub Nooit Gedacht was het afgelopen woensdag finale avond voor de marathoncompetitie op de Jaap Edenbaan in Amsterdam.

Als eerste reden de veteranen 2 met op de zevende plek in het klassement voor Henk Regelink uit Wilnis. Henk reed een hele goede wedstrijd en in de finale was het een eindsprint met het volledige peloton. Henk hield zich goed voorin en werd uiteindelijk derde achter Frits Schalij en Henk Portengen. Door dit resultaat klom Henk twee plaatsen en werd in het eindklassement vijfde met één punt achter nummer vier Henk Portengen. Jan van der Zon reed ook een goede wedstrijd en werd knap zevende en in het eindklassement dertiende en dat met een half seizoen.

Hierna kwamen de veteranen 3 in aktie en dat zijn toch altijd wedstrijden waar flinke strijd wordt geleverd door de vele Nooitgedachters. Dit keer was Kees Houtman, secretaris van de vereniging, degene die een puntje pakte in de uitslag. Kees werd vijftiende en daarachter werd Cor Oudshoorn twintigste. Wouter Veerkamp uit Kokengen die voor het tweede seizoen mee deed bij de veteranen 3was het een knap resultaat om als drieëntwintigste te eindigen. Aanstaande woensdag wordt er het Amsterdamse kampioenschappen verreden waaraan alle categorieën mee mogen doen en na afloop is er een prijsuitreiking en ook wordt hier het klassement van de clubcompetitie bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Henk Regelink derde in de finale marathon

Voor de veteranen van IJsclub Nooit Gedacht was het afgelopen woensdag finale avond voor de marathoncompetitie op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. Als eerste reden de veteranen 2 met op de zevende plek in het klassement voor Henk Regelink uit Wilnis. Henk reed een hele goede wedstrijd en in de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: