001 - De Baat

UPDATE: Vrouw slachtoffer babbeltruc Mijdrecht


Geplaatst op: 6 maart 2011

Mijdrecht - Een bejaarde vrouw werd op vrijdag 4 maart door een man van haar pinpas bestolen. Hij bleek hetzelfde bij een ander te hebben geprobeerd.

Rond 12.50 uur kreeg de politie de melding dat een 83-jarige bewoonster van een woning aan de Helmstraat het slachtoffer was geworden van een babbeltruc. Agenten gingen ter plaatse en spraken met het slachtoffer. Zij verklaarde dat de man die ochtend met een smoes bij haar was binnengekomen en haar haar pincode had ontfutseld. Tevens wist hij haar pinpas te bemachtigen, waarna hij ervandoor ging. Het slachtoffer nam kort daarna contact met de bank op om de pas te laten blokkeren.

Later in de middag kreeg de politie de melding dat dezelfde verdachte rond 10.00 uur bij een andere woning aan de Helmstraat ook had geprobeerd dezelfde truc toe te passen. Dat was toen mislukt.

Signalement:

Lichtgetinte man, Oost Europees uiterlijk, 20-30 jaar, 1.70-1.80 meter, blauw spijkerjack en blauwe spijkerbroek.

 

Aan getuigen van de (poging tot) diefstallen en aan mensen die de verdachte op of in de omgeving van de Helmstraat hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Midpoint FM

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

UPDATE: Vrouw slachtoffer babbeltruc Mijdrecht

Mijdrecht - Een bejaarde vrouw werd op vrijdag 4 maart door een man van haar pinpas bestolen. Hij bleek hetzelfde bij een ander te hebben geprobeerd.Rond 12.50 uur kreeg de politie de melding dat een 83-jarige bewoonster van een woning aan de Helmstraat het slachtoffer was geworden van een babbeltruc. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: