VLC

Alle wielen van auto los bij achtervolging politie


Geplaatst op: 4 maart 2011

Breukelen/Vinkeveen - Een automobilist wilde op donderdag 3 maart zo graag aan de politie ontkomen, dat hij meerdere malen met alle wielen los van de weg door de lucht vloog.

Rond 15.00 uur zagen agenten dat een automobilist nogal stevig doorreed. Zij wilden hem controleren, gingen achter hem aan en gaven hem op de Amerlandseweg een stopteken. In plaats van te stoppen, gaf de automobilist gas bij. Op het weggedeelte waar 60 km/u was toegestaan, reed de verdachte met snelheden van ±140 km/u. De agenten zagen dat de auto op de Oukoop (bij Vinkeveen) bij verkeersdrempels meerdere malen met alle vier de wielen los van de grond kwam. De verdachte, een 60-jarige man uit Nieuwegein, reed zich uiteindelijk op een doodlopend gedeelte van de Oukoop vast en werd aangehouden. De auto werd voor nader onderzoek in beslag genomen. Hij bleek van diefstal afkomstig te zijn.

De verdachte is naar het politiebureau overgebracht, is ingesloten en voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Alle wielen van auto los bij achtervolging politie

Breukelen/Vinkeveen - Een automobilist wilde op donderdag 3 maart zo graag aan de politie ontkomen, dat hij meerdere malen met alle wielen los van de weg door de lucht vloog.Rond 15.00 uur zagen agenten dat een automobilist nogal stevig doorreed. Zij wilden hem controleren, gingen achter hem aan en gaven … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: