001 -Family

Inbreker met fel oranje sportschoenen gezocht Vinkeveen


Geplaatst op: 4 maart 2011

Vinkeveen - Een getuige zag dat inbrekers er op donderdag 3 maart vandoor gingen. Zij wisten te ontkomen.

Rond 18.40 uur zag een getuige dat twee mannen vanuit de tuin van een woning aan de Loopveltweg over de schutting klommen en er met een zak met spullen vandoor gingen. Het tweetal bleek in de woning te hebben ingebroken. De getuige belde 1-1-2 en gaf een signalement en de vluchtrichting van de verdachten door. Meerdere politie-eenheden gingen ter plaatse en stelden een onderzoek in de omgeving in. Tevens werd door de politiemeldkamer een Burgernetactie opgestart. Al deze inspanningen mochten niet leiden tot de aanhouding van de verdachten. Uit de woning bleken meerdere goederen te zijn gestolen. De bewoners, die later thuiskwamen, deden aangifte van de inbraak.

De getuige kon een uitgebreid signalement van de verdachten geven:

  1. Blanke tot lichtgetinte man, 25-30 jaar, 1.80-1.85 meter, zwart haar aan de achterkant en zijkant opgeschoren en bovenop enkele centimeters lang, een normaal postuur. Hij droeg een grijze sweater met capuchon met op de achterkant van de sweater lichtgekleurde kleine letters op het midden van de rug en een zwarte wijde joggingbroek. Opvallend was dat hij Nike sportschoenen aan had, die aan de achterzijde fel oranje waren en aan de voorzijde wit;
  2. Blanke man, 25-30 jaar, 1.90 meter, lichtblond haar en een normaal postuur. Hij droeg een donkere sweater met capuchon en een zwarte joggingbroek.

Aan getuigen van de inbraak en aan mensen die menen de verdachten te (her-)kennen, bijvoorbeeld aan de fel oranje Nike-sportschoenen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inbreker met fel oranje sportschoenen gezocht Vinkeveen

Vinkeveen - Een getuige zag dat inbrekers er op donderdag 3 maart vandoor gingen. Zij wisten te ontkomen.Rond 18.40 uur zag een getuige dat twee mannen vanuit de tuin van een woning aan de Loopveltweg over de schutting klommen en er met een zak met spullen vandoor gingen. Het tweetal … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: