Reisbureau Globe viert feest


Geplaatst op: 4 maart 2011

Volop gezelligheid, een muzikaal bandje voor de deur, de kans om een jaar lang gratis vakantie te winnen en een spectaculaire autovakantie-aanbieding. Reisbureau Globe in de Dorpsstraat 69 te Mijdrecht viert samen met Oad Reizen een klein feestje op donderdag 10 maart a.s., vanaf 11 uur. Komt u ook?

Tijdens deze swingende dag brengt de ‘Als je op vakantieband’ u alvast in vakantiesfeer. Deze band toert een maand lang in een knalgeel Oad Volkswagenbusje kriskras door Nederland en brengt een bezoek aan het reisbureau bij u in de buurt om ter plekke een onvergetelijke en gezellig autovakantiefeestje te vieren.  
Deze actie van Globe Reisburo en Oad Reizen wordt ondersteund door Radio 538, die elke ochtend een speciale dagaanbieding bekend maakt. Bovendien maakt u kans op een jaar lang gratis vakantie door uw meest originele vakantiefoto in te sturen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Reisbureau Globe viert feest

Volop gezelligheid, een muzikaal bandje voor de deur, de kans om een jaar lang gratis vakantie te winnen en een spectaculaire autovakantie-aanbieding. Reisbureau Globe in de Dorpsstraat 69 te Mijdrecht viert samen met Oad Reizen een klein feestje op donderdag 10 maart a.s., vanaf 11 uur. Komt u ook? Tijdens … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: