001 -Family

Zuwe Zorg start met groep kinderen van gescheiden ouders


Geplaatst op: 3 maart 2011

Het effect van een scheiding op kinderen is vaak groter dan er gedacht wordt. Medewerkers van de Jeugdgezondheidszorg en het Maatschappelijk Werk van Zuwe Zorg organiseren daarom een groep voor kinderen van gescheiden ouders in. Deze groep is voor kinderen van 8 tot 12 jaar en start op 13 april in Mijdrecht.

Kinderen leren praten over de scheiding en ontdekken wat de scheiding voor hen betekent. Ook zijn er bijeenkomsten voor ouders, zodat ze hun kinderen kunnen voorbereiden op de scheiding. De groep helpt ouders ook om hun kinderen te begrijpen en te ondersteunen in de periode na de scheiding.

Aanmelden en informatie
De groep voor Kinderen van gescheiden ouders vindt plaats in de Proostdijschool, Proostdijstraat 35 in Mijdrecht. De groep start op woensdag 13 en 20 april, 11, 18 en 25 mei, 1, 8 en 15 juni van 15.00 tot 16.30 uur. De kosten voor de bijeenkomsten zijn € 30,00. Vooraf aan de groep vindt er een intakegesprek plaats, deze zijn op 23 en 30 maart. Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten. Dit staat vermeld in de polisvoorwaarden.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden kijken op www.zuwezorg.nl/cursussen. Aanmelden kan via de website of via de Zuwe Informatielijn, tel. 0900 - 235 98 93 (€ 0,10 per minuut) of per e-mail: cursusbureau@zuwezorg.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zuwe Zorg start met groep kinderen van gescheiden ouders

Het effect van een scheiding op kinderen is vaak groter dan er gedacht wordt. Medewerkers van de Jeugdgezondheidszorg en het Maatschappelijk Werk van Zuwe Zorg organiseren daarom een groep voor kinderen van gescheiden ouders in. Deze groep is voor kinderen van 8 tot 12 jaar en start op 13 april … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: