Wegwerkzaamheden N201 tussen Vinkeveen en Loenen


Geplaatst op: 11 maart 2011

Van half maart tot en met begin april voert de provincie Utrecht tussen 20:00 uur ’s avonds en 6:00 uur de volgende ochtend werkzaamheden uit aan de N201 tussen Vinkeveen en Loenen (ter hoogte van hm 58,8 en hm 59,8). Doel van de werkzaamheden is het afbouwen van de twee oversteekplekken voor dieren. Overdag en in het weekend vinden er geen of minimale werkzaamheden plaats. Overdag kan het verkeer gewoon doorgang vinden. Er is dan wel een snelheidsbeperking ingesteld waarbij de maximumsnelheid verlaagd wordt naar 50 km per uur.

‘s Nachts wordt deze verlaagd naar 30 km per uur. Het verkeer wordt ‘s nachts met behulp van tijdelijke verkeerslichten om en om langs het werk geleid. Dit kan enige vertraging opleveren voor het doorgaande verkeer. Het fietspad zal gedurende de werkzaamheden open blijven. Met vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de provincie Utrecht via telefoonnummer 030 258 38 88 of mail naar wegwerkzaamheden@provincie-utrecht.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wegwerkzaamheden N201 tussen Vinkeveen en Loenen

Van half maart tot en met begin april voert de provincie Utrecht tussen 20:00 uur ’s avonds en 6:00 uur de volgende ochtend werkzaamheden uit aan de N201 tussen Vinkeveen en Loenen (ter hoogte van hm 58,8 en hm 59,8). Doel van de werkzaamheden is het afbouwen van de twee … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: