Stichting Haarwensen ontvangt donatie Univé Groene Hart


Geplaatst op: 2 maart 2011

De Stichting Haarwensen uit Mijdrecht heeft van Univé Groene Hart een cheque van maar liefst €1000 ontvangen.

Het geld wat aan het eind van het jaar als winst kan worden weg geboekt geeft Univé Verzekeringen terug aan haar leden en klanten in de vorm van premie kortingen of verbetering verzekeringsvoorwaarden en Univé Verzekeringen ondersteunt maatschappelijk betrokken doelen. De leden worden bij de keuze hiervan betrokken.

De heer Kelderman uit Amsterdam heeft Stichting Haarwensen voorgesteld. Hierdoor kon Univé Groene Hart een cheque van €1000 overhandigen aan dit mooie Mijdrechtse initiatief.

Regiomanager Jaap Oostlander en verzekeringsadviseur Robert van Wijk waren naar het kantoor van de stichting gekomen om de cheque persoonlijk te overhandigen. Onder het genot van een kop koffie vertelde de medewerkster van de stichting, Patricia Burggraaf, wat de stichting precies doet: Stichting "HAARWENSEN" is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.
Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun haar zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld bestraling of medicijnen. Pruiken of haarwerken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Daarom is Stichting Haarwensen opgericht. Zij leveren gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan deze kinderen.

De heren Jaap Oostlander en Robert van Wijk waren dan ook trots dat er dankzij de donatie weer een mooie pruik gemaakt kan worden. En Stichting Haarwensen bedankt Univé Groene Hart voor hun steun.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stichting Haarwensen ontvangt donatie Univé Groene Hart

De Stichting Haarwensen uit Mijdrecht heeft van Univé Groene Hart een cheque van maar liefst €1000 ontvangen. Het geld wat aan het eind van het jaar als winst kan worden weg geboekt geeft Univé Verzekeringen terug aan haar leden en klanten in de vorm van premie kortingen of verbetering verzekeringsvoorwaarden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: