Afsluiting Oosteinderweg en Aalsmeerderweg Aalsmeer


Geplaatst op: 1 maart 2011

De Oosteinderweg en de Aalsmeerderweg worden in week 11 ter hoogte van de kruising met de nieuwe N201 voorzien van de definitieve asfaltlaag. De afsluiting van de Oosteinderweg vindt plaats op 15 en 16 maart en de afsluiting van de Aalsmeerderweg vindt aansluitend plaats op 17 en 18 maart.

Alle percelen blijven bereikbaar alleen moet er rekening worden gehouden met een omleiding. Zie hiervoor de gele verkeersborden.

Mocht u naar aanleiding van de werkzaamheden vragen of klachten hebben dan kunt u tijdens kantooruren bellen met 06 - 5138 8980.

De provincie Noord-Holland werkt aan de vernieuwing en verbreding van de N201. Dit is hard nodig om het economisch belangrijke gebied rondom Schiphol en FloraHolland vitaal te houden. Onderdeel van het Masterplan N201+ is het project "Omlegging Aalsmeer - Uithoorn", waaronder de Oosteinderweg en de Aalsmeerderweg vallen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Afsluiting Oosteinderweg en Aalsmeerderweg Aalsmeer

De Oosteinderweg en de Aalsmeerderweg worden in week 11 ter hoogte van de kruising met de nieuwe N201 voorzien van de definitieve asfaltlaag. De afsluiting van de Oosteinderweg vindt plaats op 15 en 16 maart en de afsluiting van de Aalsmeerderweg vindt aansluitend plaats op 17 en 18 maart. Alle … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: