VZOD/vdBoon niet bij de les

Geplaatst op: 1 maart 2011

De thuisspelende ploeg nam vanaf de eerste minuut het initiatief in de score en dat leidde tot snelle 4-0 stand. VZOD 1 liet zich duidelijk overrompelen en kon pas wat terugdoen bij deze stand via een doelpunt van Josine Verburg. Het doelpunt leidde echter niet tot een inhaalrace. Sterker nog, de spelers van DOS trokken de teugels nog eens extra strak en breidde de voorsprong uit tot 7-1.Weer was het Josine Verburg die er toen iets tegenover stelde. Ook bij de 7-2 stand bleef DOS scherp en verslapte niet. Zo werd er uiteindelijk een ruststand bereikt van 10-3, waarbij het VZOD doelpunt op naam kwam van Donja Passies. Na rust kwam VZOD eindelijk in de wedstrijd gezien de gelijk opgaande score. Zowel DOS als VZOD wisten nog 5 keer te scoren en dat bracht de eindstand uiteindelijk op 16-8. De doelpunten van VZOD werden in de tweede helft gemaakt door Willem Mast, Martijn Vervark (2x), Bart Verheul en Michelle van Leeuwen. Een wedstrijd om snel te vergeten. Coach Klaas Bosman: "We waren totaal niet bij de les, tegen de tijd dat we eindelijk aan fatsoenlijker korfballen toe kwamen stond er al 11-3 op het scorebord en was de wedstrijd al gespeeld." De uislagen van dit weekend: DOS 1-VZOD 1 16-8, Ados 3-VZOD 2 21-9, VEO 5-VZOD 3 22 - 11, Fiks C1-VZOD C1 11-6, Fiducia C2-VZOD C2 1-3, VZOD D2-Aurora D3 2-0, Thor E2-VZOD E2 5-3

Nieuwe juniorentrainer gecontracteerd
Afgelopen zaterdag was er nog ander nieuws bij VZOD. De Kudelstaartste korfbalvereniging heeft in de persoon van Arie Verburg een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor de A-junioren. Voor VZOD is de 32 jarige Arie Verburg geen onbekende. Zijn korfbalwieg heeft langs de velden gestaan van deze Kudelstaartse vereniging.

Na zijn juniorentijd is de online-trademarketeer van BCC zijn korfbalcarrière voort gaan zetten in de hoofdstad bij de studentenkorfbal vereniging Amsterdam en in de selectie van hoofdklasser Rohda, waar hij bij beide verenigingen naast de nodige bestuurlijke ervaring zich ook het trainersvak verder eigen is gaan maken. Arie Verburg volgt aan het eind van dit seizoen Frits Vink op die na een periode van 5 jaar VZOD het trainersvak gaat beëindigen en gaat genieten van een welverdiend korfbalpensioen. VZOD feliciteert Arie Verburg met deze aanstelling en wenst hem heel veel succes en plezier toe met zijn nieuwe functie bij ckv VZOD

Kudelstaart - Afgelopen zaterdag moest de VZOD 1 aantreden tegen het vlaggenschip van korfbalvereniging DOS in De Bilt. Van een echte wedstrijd was die middag echter nauwelijks sprake gezien de afgetekende winst voor de thuisploeg. De thuisspelende ploeg nam vanaf de eerste minuut het initiatief in de score en dat … Lees meer »