Ride for the Roses komt langs de mooiste plekken van de regio


Geplaatst op: 1 maart 2011

Deze week zijn de routes bekend geworden van de 14e editie van de Ride for the Roses, het fietsevenement voor jong en oud dat dit jaar op 4 september wordt gehouden in Aalsmeer. De verschillende fietsroutes voeren langs de mooiste plekjes van Aalsmeer en omgeving.

Jong en oud, getraind of ongetraind, iedereen kan deelnemen aan de Ride for the Roses, een fietsevenement dat wordt gehouden voor de strijd tegen kanker. Deelnemers aan dit fietsevenement kunnen kiezen uit toertochten van 28 en 50 kilometer of de cycletour van 100 kilometer.

De routes van 28 en 50 kilometer gaan vooral over rustige wegen en fietspaden. De toertocht van 28 kilometer is bij uitstek geschikt voor (groot-)ouders met kinderen. Deelnemers kunnen in hun eigen tempo fietsen langs de prachtige Westeinderplassen, de Ringvaart en het mooie Hollandse polderlandschap. Er zijn onderweg volop mogelijkheden om iets te drinken of een ijsje te eten op een terrasje.

De toertocht van 50 kilometer, die onder andere door het unieke plassengebied van Zuid-Holland voert zoals langs het Braassemermeer, is uitermate geschikt om samen met collega's of vrienden te fietsen.

De cycletour van 100 kilometer wordt gereden over brede en provinciale wegen en gaat onder andere langs Hoofddorp, Heemstede, Leimuiden en Langeraar. Deze lange rit wordt als 1 gesloten peleton van 6000 fietsers gereden en begeleid door 150 motorrijders. Aan de tourrit, die vooral geschikt is voor getrainde fietsers, doen elk jaar vele bekende sporters mee.

Voor alle routes geldt: schrijf u zo snel mogelijk in, want vol is vol. Voor meer informatie over de routes, sponsormogelijkheden en inschrijving: www.ridefortheroses.nl

Naast het fietsevenement zullen in Aalsmeer meer activiteiten plaatsvinden, zoals Zwemmen en Solex Racen voor de RFTR en een benefietveiling van planten. Informatie over deze evenementen volgt zo spoedig mogelijk.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ride for the Roses komt langs de mooiste plekken van de regio

Deze week zijn de routes bekend geworden van de 14e editie van de Ride for the Roses, het fietsevenement voor jong en oud dat dit jaar op 4 september wordt gehouden in Aalsmeer. De verschillende fietsroutes voeren langs de mooiste plekjes van Aalsmeer en omgeving. Jong en oud, getraind of … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: