Gezellig beach toernooi met Atalante


Geplaatst op: 28 februari 2011

Afgelopen week waren er geen volleybalwedstrijden en om toch een beetje het ritme er in te houden werd op donderdag 24 februari een beach toernooi georganiseerd in Aalsmeer. Liefhebbers hadden zich aangemeld voor een fanatieke poule of een sportieve poule, 3 tegen 3. Omdat er ook flink wat Atalanters elders de conditie op peil hielden (op de latten) waren gezellige spelers van Unitas en oud H1 trainer Erik Raket met collega's ook uitgenodigd. Het was een gezellige gemêleerde club.

De teams uit de sportieve poule speelden een dubbele competitie en uiteindelijk won de combi met Max Bouwman en Agnetha Janssen en hun sportieve invallers Remco Vrinzen, Tim ter Laare en Sylwia Chalcarz. De negen teams uit de fanatieke poule speelden eerst 2 wedstrijden in 3 poules, daarna werden 3 nieuwe poules gemaakt. In de fanatieke poule werd volgens de beach regels gespeeld. De bal die over het net gespeeld wordt, dient met hard contact gespeeld te worden. Deze mag dus niet met een tipbal of bovenhandse techniek gespeeld worden. Verder telt de blokkering als een gespeelde bal. Als de bal geraakt wordt door het blok, mag je dus nog maar twee keer spelen. Dat zorgde hier en daar wel eens voor hilariteit, in de zaal zouden veel acties en patronen die er na jaren in geslepen zijn, niet afgefloten worden. Na een viertal fanatieke wedstrijden veroverde het team van Carin van Kouwen met fanatieke Unitasser Ricardo Angulo Vélez de eerste plek en ook zij hadden een aantal fanatieke helpers: Ton Plomp, Paul Verlaan, Robert vd Meer en Maarten Vossepoel. Volgend jaar of wellicht in mei al volgt er weer een beach toernooi.

De meeste competitieteams hebben nog 6 wedstrijden te gaan, op vrijdag 11 maart zijn weer 7 teams van Atalante in De Boei te bewonderen. Heren 2 speelt om 19:30 tegen gemeentegenoot Veenland H1 en de mannen van H1 (5e) nemen het om 21:00 op tegen de nummer 3 uit Soest. Voor meer info zie www.vv-atalante.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gezellig beach toernooi met Atalante

Afgelopen week waren er geen volleybalwedstrijden en om toch een beetje het ritme er in te houden werd op donderdag 24 februari een beach toernooi georganiseerd in Aalsmeer. Liefhebbers hadden zich aangemeld voor een fanatieke poule of een sportieve poule, 3 tegen 3. Omdat er ook flink wat Atalanters elders … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: