001 - De Baat

Dierenbescherming Aalsmeer organiseert lezing Wereld Natuur Fonds


Geplaatst op: 28 februari 2011

Op dinsdag 15 maart a.s. organiseert de Dierenbescherming Aalsmeer e.o. (Aalsmeer, Uithoorn en de Ronde Venen), na afloop van haar jaarvergadering, een lezing verzorgd door het Wereld Natuur Fonds.

De lezing begint ongeveer om 21.00 uur en zal plaatsvinden in het pand van de Dierenbescherming Aalsmeer e.o. gelegen aan de Beethovenlaan 122 (1431 WZ) te Aalsmeer. Niet-leden zijn ook van harte welkom. De entree is gratis.
Het Wereld Natuur Fonds zet zich op veel manieren in voor bedreigde diersoorten. Allereerst natuurlijk door de bescherming in hun eigen gebied door middel van verschillende veldprojecten. Bijvoorbeeld door trainen en financieren van anti-stropersbrigades. Maar ook door samen met de lokale bevolking te zoeken naar alternatieve, duurzame bronnen van inkomen en haar te helpen conflicten met wilde dieren te voorkomen (bron: www.wnf.nl).  Daarnaast beschermt het Wereld Natuur Fonds bedreigde (dier)soorten, zoals de tijger. Dit imposante dier zal centraal staan tijdens de lezing.

De jaarvergadering van de Dierenbescherming Aalsmeer e.o. begint om 20.00 uur, eveneens op bovengenoemde locatie. Deze lokale afdeling van de Dierenbescherming onderhoudt onder andere een telefonische infolijn en beschikt over een inspectiedienst. Daarnaast werkt zij samen met de dierenambulance. Ook heeft zij een eigen afdeling van de Kids for Animals en een eigen hondenschool. Naast leden zijn ook andere geïnteresseerden van harte uitgenodigd om de jaarvergadering bij te wonen. De agenda is te vinden op de website, www.aalsmeer.dierenbescherming.nl en/of verkrijgbaar voorafgaand aan de vergadering.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dierenbescherming Aalsmeer organiseert lezing Wereld Natuur Fonds

Op dinsdag 15 maart a.s. organiseert de Dierenbescherming Aalsmeer e.o. (Aalsmeer, Uithoorn en de Ronde Venen), na afloop van haar jaarvergadering, een lezing verzorgd door het Wereld Natuur Fonds. De lezing begint ongeveer om 21.00 uur en zal plaatsvinden in het pand van de Dierenbescherming Aalsmeer e.o. gelegen aan de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: