Vinkefest 2023

Zondag 6 maart Westeinderloop in Aalsmeer


Geplaatst op: 28 februari 2011

Op zondag 6 maart organiseert Atletiekvereniging Aalsmeer (AVA) de jaarlijkse Westeinderloop. Net als vorig jaar is de Westeinder Adviesgroep hoofdsponsor van dit evenement.

De hoofdafstand van dit evenement is een loop over 10 kilometer. Dit parcours gaat voor een groot deel langs de Westeinderplas. Ook wordt er een 5 kilometer loop uitgezet. De route van beide afstanden is gelijk aan die van vorig jaar. Vanwege groot succes staat ook de 1 kilometer kidsrun weer op het programma. De start en finish van alle afstanden is om 11.00 uur op de atletiekbaan aan de Sportlaan 43a in Aalsmeer. Douche, kleedgelegenheid en EHBO zijn aanwezig. Iedere deelnemer ontvangt, tegen inlevering van zijn/haar startnummer een leuke herinnering die de Westeinder Adviesgroep beschikbaar stelt. De voorzitter van AVA, Michel de Kok, heeft er alle vertrouwen in om voor de lopers weer een goede wedstrijd neer te zetten.

Online Inschrijven kan nog t/m 3 maart via de website www.westeinderloop.nl. Hier vindt u tevens alle informatie over de loop. Ook op de dag zelf kunt u zich inschrijven tot 20 minuten voor aanvang van de loop.

De Westeinder Adviesgroep heeft in 2009 een 5-jarig sponsorcontract getekend met AVA voor de Westeinderloop. Hiermee toont zij haar betrokkenheid bij de Aalsmeerse samenleving. Tevens is het een prima gelegenheid om sportiviteit en regionale betrokkenheid te combineren.

Dit jaar is er, voorafgaand aan de Westeinderloop, een 8-weekse hardloopclinic georganiseerd. Ruim 60 mensen hebben zich hiervoor aangemeld. Zij werden in de afgelopen weken klaargestoomd voor de loop en zullen allen aan de start verschijnen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondag 6 maart Westeinderloop in Aalsmeer

Op zondag 6 maart organiseert Atletiekvereniging Aalsmeer (AVA) de jaarlijkse Westeinderloop. Net als vorig jaar is de Westeinder Adviesgroep hoofdsponsor van dit evenement. De hoofdafstand van dit evenement is een loop over 10 kilometer. Dit parcours gaat voor een groot deel langs de Westeinderplas. Ook wordt er een 5 kilometer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: