Atlantis 2 en Fluks 2 delen de punten

Geplaatst op: 28 februari 2011

Atlantis 2 trad afgelopen weekend aan tegen Fluks 2. Deze wedstrijd had eigenlijk al eerder gespeeld moeten worden, maar vanwege weersomstandigheden kon de ploeg uit Noordwijk niet naar Mijdrecht toe komen. Dus 26 februari werd de wedstrijd ingehaald. Beide ploegen hadden de punten hard nodig om te overleven in een competitie waarvan iedereen van elkaar kan winnen.

Atlantis 2 startte met de gebruikelijke opstelling met Alex, Peter, Chantal en Joyce in de aanval en met Auke, Kristian, Lisanne en Melissa in de verdediging. Het werd meteen al duidelijk dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Ze gingen de eerste helft gelijk op. Atlantis noch Fluks kon uitlopen naar meer dan een punt verschil. Ze bleven aan elkaar gewaagd en de ruststand werd 8-8.

Atlantis 2 zag mogelijkheden om van Fluks te winnen en coach Wouter Drubbel attendeerde Atlantis hier op. Met een gelijke stand kon het alle kanten op.
Het was de taak aan Atlantis om het de juiste kant op te laten gaan. Helaas kreeg Atlantis vlak na het fluitsignaal van de tweede helft meteen twee doelpunten om hun oren. Toch kwam Atlantis terug naar 10-10. Zo bleef het gelijk opgaan. In de laatste minuten werd het extra spannend. Fluks gooide in de laatste minuut de 14-15 erin. Echter, wist Atlantis binnen enkele seconden hierop te reageren en gooide letterlijk in de laatste seconden een belangrijke strafworp erin. Zo eindigde de wedstrijd in een 15-15 gelijkspel.

Volgende week speelt Atlantis 2 thuis tegen ZKC '31. Deze wedstrijd begint om 16:20 uur in sporthal De Phoenix in Mijdrecht.

Atlantis 2 trad afgelopen weekend aan tegen Fluks 2. Deze wedstrijd had eigenlijk al eerder gespeeld moeten worden, maar vanwege weersomstandigheden kon de ploeg uit Noordwijk niet naar Mijdrecht toe komen. Dus 26 februari werd de wedstrijd ingehaald. Beide ploegen hadden de punten hard nodig om te overleven in een … Lees meer »