Talenten IJsclub Nooit Gedacht Wilnis


Geplaatst op: 28 februari 2011

Dat IJsclub Nooit Gedacht barst van de talenten bleek afgelopen woensdag weer tijdens de finale marathonwedstrijd van de C2 competitie op de Jaap Eden Baan in Amsterdam

Dat er nog alles mogelijk was voor het klassement bleek wel uit het verloop van de wedstrijd. Op een paar uitloop pogingen na was het toch een erg tactische race met op het einde een massa sprint. Deze sprint werd weer glorieus gewonnen door Jonathan Boom! Het was dit seizoen al de zesde keer dat hij als eerste over de finish kwam. Niels Immerzeel had ook al twee keer gewonnen en bij de C3 had Henk Jan Kroese ook al drie overwinningen op zijn naam staan. Mike Oudshoorn één overwinning net als Dirk Kroese. Dus talent genoeg bij Nooit Gedacht.

Achter Jonathan werd Sven Prins, ook een talent, derde in het peloton sprint en Niels Immerzeel werd vierde. Dirk de Jong, een wat ouder talent, werd knap achtste en Michiel Visschers werd twaalfde. In het algemeen eindklassement werd Jonathan eerste en Niels Immerzeel tweede. Sven Prins pakte een achtste plaats en Dirk de Jong tiende en tot slot werd Michiel Visschers zestiende. Deze resultaten leverde een hoop punten op voor het clubklassement van alle categorieën waar Nooit Gedacht al eerste stond wat nu niet meer fout kan gaan.

Aankomende week zijn de Masters nog aan de beurt voor hun finales. Daar zullen de uit Wilnis afkomstig Henk Regelink en Jan van der Zon ook hun top posities gaan verdedigen en punten voor het clubklassement kunnen gaan halen.
Tot slot rijden er ook nog twee talenten uit De Ronde Venen in de landelijke competitie bij de eerste divisie, Kevin Regelink en Martijn de Goot. Afgelopen zaterdag was er de finale van de KPN marathoncompetitie in het mooie Thialf in Heerenveen. In de finale van de wedstrijd waren er zeven rijders die een ronde voorsprong hadden. Kevin reed een uitstekende finale en eindigde als tweede van het peloton achter de winnaar van het algemeen klassement Simon Schouten uit Andijk. Kevin werd 39ste in het eindklassement. Martijn de Groot die een goede eerste seizoen helft had werd 25ste in het Thialf en in het eindklassement 29ste. Voor beide rijders komt een rustperiode aan waarna zij de skeelers weer onder gaan binden om zich voor te kunnen bereiden op een nieuw winterseizoen!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Talenten IJsclub Nooit Gedacht Wilnis

Dat IJsclub Nooit Gedacht barst van de talenten bleek afgelopen woensdag weer tijdens de finale marathonwedstrijd van de C2 competitie op de Jaap Eden Baan in Amsterdam Dat er nog alles mogelijk was voor het klassement bleek wel uit het verloop van de wedstrijd. Op een paar uitloop pogingen na … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: